Подать объявление

Подарунок від забудовника – 7 квадратних метрів у ЖК «Паркове місто»

Подарунок від забудовника – 7 квадратних метрів у ЖК «Паркове місто»
ЖК «Паркове місто» будують на вулиці Вишгородській, що у столичному Подільському районі. Найближчі станції метро «Мінська» і «Оболонь» – у 15-ти хвилинах їзди на автомобілі.

Девелоперська компанія UDP впевнена, що час напередодні зимових свят – слушний момент для вигідних покупок. Саме тому робить подарунок інвесторам ЖК «Паркове місто». Як стало відомо порталу Domik.ua, за умовами акції «Даруємо 7 квадратних метрів», яка, до речі, розповсюджується лише на 5 квартир, забудовник надає вагомі знижки.

Подарунки від забудовника ЖК «Паркове місто»

Механізм отримання знижки забудовник пояснив таким чином: із загальної вартості квартири віднімається вартість тієї кількості квадратних метрів, які запропоновані покупцеві в подарунок за умовами акції, в залежності від площі обраного житла.

На роздуми залишилось обмаль часу, адже економію від 200 000 грн мають шанс отримати інвестори, які встигнуть укласти договір на купівлю квартири до 20 грудня 2019 року. Дізнатися всі подробиці можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 379 42 58.

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Паркове місто» – це 28 будинків заввишки від 4-х до 26-ти поверхів, а також власна інфраструктура та благоустрій території площею 17 га. Житловий фонд становитиме 3 355 квартир різних планувань та площ. На поточний момент до інвестування доступне житло у будинку №25, завершення будівництва якого заплановане на I квартал 2021 року. У наявності – одно-, дво-, три- та чотирикімнатні квартири, площами від 31 до 111 кв. м. Мінімальна вартість квадратного метра становить 29 950 грн.

Особливістю комплексу стане не лише його архітектурна концепція, але й парковий простір, де заплановані пішохідні алеї та численні зелені насадження – різні види дерев, квітучих і вічнозелених кущів. Крім того, на відстані менше ніж 500 м, розташований парк із каскадом озер.

Серед інфраструктурних об’єктів комплексу – дитячий садочок і школа.

Про життя у комплексі можна розпитати існуючих інвесторів на форумі ЖК «Паркове місто».

Новина від ЖК «Паркове місто»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее