Подать объявление

Повний перелік незаконних багатоповерхових новобудов Києва по районам

Повний перелік незаконних багатоповерхових новобудов Києва по районам
КМДА створила електронний реєстр новобудов, що існують в столиці — тепер мешканці Києва можуть уточнити законність статусу будь-якого будівництва, що ведеться у місті.

Портал Domik.ua проаналізував перелік незаконних будівництв та виокремив для читачів житлові комплекси та багатоквартирні будинки, які за офіційною версією КМДА зводяться з порушеннями містобудівного законодавства.
Для зручності читачів ми розподілили новобудови по районам столиці.

Перелік житлових багатоквартирних забудов, що мають статус незаконного будівництва у Києві:

Голосіївський район

1. Житловий комплекс "Тихорецький", що знаходиться за адресою вул. Тихорецька, 30/7, має статус самочинного будівництва. Забудовник — ТОВ «City Group». Більше про комплекс можна дізнатися на форумі .

2. Житловий комплекс "Панорамне містечко" по вул. Ракетна, 24. Забудовник — ТОВ «Техенерго». Об'єкт не введений в експлуатацію. До ДАБІ у м. Києві та Голосіївського УП ГУНП у м. Києві направлено звернення з приводу порушення містобудівного законодавства під час будівництва від 13.04.2016 № 5043/0/12/27-16. Детальніше читайте на форумі Domik.ua

3. Житловий комплекс у пров. Моторний, 9-9А має статус самочинного будівництва.

4.Житловий комплекс по вул. Васильківська, 34 має статус самочинного будівництва. Здійснюється кримінальне провадження.

5. Житловий комплекс "Теремок", що знаходиться на вул. Вільямса 2д, зведений з порушенням містобудівних вимог. Декларацію про готовність до експлуатації скасовано. З 31.07.2015 органами внутрішніх справ проводиться досудове розслідування. Детальну інформацію можна знайти на форумі .

6. Житловий комплекс "Ж-Хаус" по вул. Гвардійська, 74. Забудовник — інвестиційно-будівельна компанія «ABC Build». Зареєстроване кримінальне провадження від 18.11.2015 № 12015100010011034 за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 358 ККУ. Триває слідство. Читайте більше на форумі.

7. Житловий комплекс "Симфонія" на проспекті Науки, 66-70 зводиться з порушенням містобудівних вимог, а саме — об'єкт не відповідає проектним рішенням. Зареєстровано кримінальне провадження. Інформацію про будівництво можна знайти на форумі.

8. Житловий комплекс "Мозаїка", що знаходиться за адресою Стратегічне шосе, 53. Забудовник — ТОВ ІБК "Дніпробуд". Органами внутрішніх справ відкрито кримінальне провадження. Більше інформації — на форумі.

9. Житловий комплекс «Мрія» на проспекті Науки, 42-а має статус самочинного будівництва. Більше інформації про ЖК можна знайти на форумі .

Таким чином, у Голосіївському районі ми нарахували 9 незаконних новобудов.

Дарницький район

1. Житловий комплекс «Східна Брама» на вул. Світла, 3-Д має статус самочинного будівництва. Проводиться досудове розслідування. Детальніше читайте на форумі.

2. ЖК «Статус Град» по вул. Завальній, 10-Г (третя черга-третя секція). Забудовник — ТОВ "БІК "Березнякижитлобуд". Будівельні роботи проводяться з відхиленням від наданих містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки. До Державної архітектурно-будівельної інспекції України направлено лист від 25.01.2016 № 006-66 щодо скасування декларації про початок виконання будівельних робіт. Більше можна дізнатися на форумі.

3. ЖК «Приозерний» по вул. Здолбунівській, 13 знаходиться у статусі самочинного будівництва. Дарницьким РУ ГУМВС України у місті Києві листом від 03.11.2015 № 47/16177 повідомлено про відкриття кримінального провадження від 15.04.2015, передбаченого ч.3 ст.197-1 КК України. На даний час проводиться досудове розслідування. Більше інформації — на форумі Domik.ua

4. ЖК «Славгородський» по вул. Славгородській, 25 зведений з порушенням містобудівних вимог. Органами внутрішніх справ проводиться досудове розслідування. Інформацію про будівництво можна знайти на форумі.

5. ЖК «Левадний» по вул. Левадній, 56. Матеріали щодо незаконного будівництва направлено до Дарницького УП ГУНП в м. Києві. Більше про комплекс можна дізнатися на форумі.

6. ЖК «Ідея» по вул. Чайковського, 1 має статус самочинного будівництва. Детальніше читайте на форумі.

7. ЖК «Рів'єра» по вул. Малоземельній, 75-Д та 75-Г є самочинним будівництвом. Щодо цього об'єкта направлено листи до Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у м. Києві та Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища від 29.12.2015 № 006-2725. Детальну інформацію можна знайти на форумі.
Загальна кількість незаконних житлових забудов у Дарницькому районі — 7.

Деснянський район

1. ЖК «НебоSky» (інша назва - «Перлина Троєщини») знаходиться за адресою: вул. Закревського, 42-А. Забудовник — ТОВ «Континентбуд». Органами внутрішніх справ проводиться досудове розслідування. Більше про комплекс можна дізнатися на форумі.

2. КД «Милославський ряд» (будівництво житлової надбудови соціально-побутового комплексу та офісних приміщень над підземним паркінгом "Милославський ряд") по вул. Милославській, 31-в має статус самочинного будівництва. Забудовник — ТОВ "Парк Сервіс 7". Триває досудове розслідування. Більше інформації — на форумі Domik.ua

3. ЖК "Троєщинські липки" по вул. Лаврухіна, 8 має статус самочинного будівництва. Забудовник — ПП «Галичинабуд». Інформацію про будівництво можна знайти на форумі.

У Деснянському районі до незаконних багатоквартирних новобудов відносяться лише 3 об'єкти.

Дніпровський район

1. ЖК "Лего Хаус" (“Нова Хвиля -2”) по вул. Сиваській, 12/2 має ознаки самочинного будівництва. Органами внутрішніх справ проводиться досудове розсдідування. Інформацію про об'єкт можна знайти на форумі.

2. Житловий будинок по вул.Сосницькій, 49-51-53 має статус самочинного будівництва.

3. Житловий будинок "Доміно" по вул. Фанерній, 5а зводиться з порушенням містобудівних вимог. Триває досудове розслідування. Більше про комплекс можна дізнатися на форумі.

4. Житловий комплекс "Нова Хвиля" на Харківському шосе, 15-а має статус самочинного будівництва. Органами внутрішніх справ проводиться досудове розслідування. Детальніше про комплекс читайте на форумі .

5. Житловий комплекс "Флагман", що зводиться за адресою провулок Лобачевського, 7-7-А, має статус самочинного будівництва. Замовник будівництва — ТОВ “Еверест -Плюс”, девелопер — ТОВ “УК Сіті груп”, забудовник — ТОВ “Капітал Ріелті”. Триває досудове розслідування. Інформацію про будівництво можна знайти на форумі.

6. Житловий комплекс "Родинний затишок" на бульварі Ярослава Гашека, 20, 22, 24 має статус самочинного будівництва. Замовник будівництва — ТОВ “Еверест -Плюс”, девелопер — ТОВ “УК Сіті груп”, забудовник — ТОВ “Капітал Ріелті”. Органами внутрішніх справ проводиться досудове розслідування. Більше інформації на форумі Domik.ua

7. Житловий комплекс "Стародарницький" на Харківському шосе, 17-А зведений з порушеннями містобудівних вимог. Замовник будівництва — ТОВ “Еверест -Плюс”, девелопер — ТОВ “Укоінвестбуд”, забудовник — ТОВ “Литий Камінь”. Більше про комплекс можна дізнатися на форумі.

8. Багатофункціональний комплекс "Мега сіті" розташований на земельній ділянці, що обмежена Харківським шосе, вул.Лохвицькою та ГБК "Скіф". Забудовник — ТОВ “Укоінвестбуд”. Проводиться кримінальне розслідування. Інформацію можна знайти на форумі.

Загалом у Дніпровському районі нараховується 8 незаконних багатоквартирних житлових забудов.

Оболонський район

1. Житловий комплекс "Курортний"  по вул. Червонофлотській, 24а (Пуща-Водиця) має статус самочинного будівництва. Забудовник — ТОВ "Будкапітал-2014". Здійснюється кримінальне провадження. Інформацію про будівництво можна знайти на форумі.

2. Житловий комплекс на проспекті Героїв Сталінграда, 1А має статус самочинного будівництва.

В Оболонському районі столиці 2 житлові новобудови мають статус незаконних.

Печерський район

1. Реконструкція нежитлового будинку під житловий комплекс з паркінгом та вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Мечнікова, 16а має статус самочинного будівництва. Забудовник — компанія ГрандІнвест енд Файненс інк. Об'єкт не введено в експлуатацію.

2. ЖК "Міа Вілла" по вул. Менделєєва, 18-20 має статус самочинного будівництва. Замовник — ТОВ "МІА ВІЛЛА" (“Сіті груп”). Більше інформації на форумі Domik.ua

3. ЖК "Печерський бастіон" по вул. Вільшанській, 2-6 має статус самочинного будівництва. Забудовник — ТОВ "Інноваційна будівельна компанія". Триває слідство. Більше про комплекс можна дізнатися на форумі .

В Печерському районі столиці нараховується 3 самочинні житлові багатоквартирні забудови.

Подільський район

1. ЖК "Белла Віста" по вул. Сошенка, 33 має статус самочинного будівництва. Замовник — Національна спілка художників України. Проводиться досудове розслідування. Більше інформації — на форумі Domik.ua

2. ЖК "Замковецький" по вул. Замковецькій, 5 має статус самочинного будівництва. Забудовник — ТОВ «ЗАМОК БІЛД». Проводиться досудове розслідування. Інформацію про будівництво можна знайти на форумі.

3. ЖК «Науковий». Реконструкція житлового будинку вул. Петропавлівська, 38, 40 має ознаки самовільного будівництва. Забудовник - "Будинвест Капитал", "CityGroup". Детальніше читайте на форумі.

4. ЖК "Синеозерний" на перетині просп. Правди 102 та просп. Радянської України (нині просп. Георгія Гонгадзе) Забудовник — ТОВ «Будівельна компанія «Кроун». Функції замовника передано ТОВ «Київська-Будівельна-Компанія». Проводиться досудове розслідування. Більше інформації можна знайти на форумі.

5. ЖК "Loft House Podol" по вул. Межигірська, 78 має статус самочинного будівництва. До Департаменту ДАБІ у м. Києві направлено лист № 17005/0/12/27-15 з наданням матеріалів для проведення перевірки та вжиття відповідних заходів реагування. Більше про комплекс можна дізнатися на форумі .

Загальна кількість незаконних житлових багатоквартирних новобудов в Подільському районі становить 5 об'єктів.

Святошинський район

1. ЖК "Сосновий бір" розташований в межах кварталу вулиць Олевської, Клавдіївської та Бахмацької. Забудовник — ТОВ “Укоінвестбуд”, триває досудове розслідування. Детальну інформацію шукайте на форумі.

2. Житловий комплекс за адресою вул. Святошинська, 1 має статус самовільного будівництва. Забудовник — АТ МЖК Академмістечко.

3. Житловий комплекс на проспекті Правди, 80-82 має статус самочинного будівництва. Замовник — ТОВ “Алекс Буд”, генеральний підрядник — ТОВ “Науково-реставраційна виробнича фірма “РЕСТАВРАЦІЯ”. Більше інформації — на форумі Domik.ua

4. Житловий комплекс "Маргарита" по вул. Булгакова, 12 має статус самочинного будівництва. Девелопер — ТОВ “УК Сіті Груп”. Органи внутрішніх справ ведуть досудове розслідування. Більше про комплекс можна дізнатися на форумі.

5. Будівництво житлового комплексу з вбудованими приміщеннями соціально-побутового призначення, прибудованими приміщеннями кіноконцертного залу та підземним паркінгом вул. Володимира Покотила, 6 має статус самовільного будівництва.

Кількість незаконних багатоквартирних забудов у Святошинському районі — 5.

Солом'янський район

1. ЖК "Меридіан", що знаходиться за адресою вул. Кадетський Гай, 4 має ознако самовільного будівництва. Девелопер — ТОВ “УК Сіті Груп”. Інформацію про будівництво можна знайти на форумі.

2. ЖК "Домініон де Люкс" (“Чоколівський”) по вул.Ушинського, 40 у більшості джерел зазначений як бізнес-центр, але є інформація про переробку частини офісів у квартири. Генеральний проектувальник — ТОВ "Проектний дім". Цей об'єкт реалізує група компаній "Сіті Груп" (УкоГруп). Триває кримнальне розслідування. Більше читайте на форумі.

3. ЖК «Жуляни» по вул. Добробутній, 1-3 має ознаки самовільного будівництва. Листом Національної поліції України від 06.05.2016 повідомлено про направлення матеріалів до оперативного підрозділу — УЗЕ у місті Києві ДЗЕ НП України для подальшого розгляду та прийняття рішення. Більше інформації на форумі Domik.ua .

Загальна кількість незаконних багатоквартирниз новобудов у Солом'янському районі — 3.

Шевченківський район

1. ЖК "Молодіжна ініціатива" по вул. Степана Руданського, 9а має ознаки самовільного будівництва. Забудовник, зазначений на сайті містобудівного кадастру Києва — ТОВ "Соціальна молодіжна ініціатива", однак цей проект також пов'язують з "CityGroup" (УкоГруп). Більше про комплекс можна дізнатися на форумі.

2. ЖК "Кузьмінський" по вул. Жамбила Жабаєва, 22 (забудовник — ТОВ "Соціальна молодіжна ініціатива") є одним з проектів сумнозвістної УкоГруп. Ведеться розслідування. Детальну інформацію шукайте на форумі

3. ЖК "Кузьминський-2" по вул. Магістральній, 33 (забудовник — ТОВ "Капітель буд") також є проектами УкоГруп, щодо яких триває розслідування. Інформацію про будівництво можна знайти на форумі.

4. Житловий будинок з нежитловими приміщеннями "Елегант" по вул. Жилянській, 118 має статус самочинного будівництва. Забудовник — ЗАТ "Концерн ЕССЕ". Триває розслідування кримінальної справи. Більше інформації — на форумі Domik.ua

5. Реконструкція житлового будинку з нежитловими приміщеннями під житловий будинок з вбудованими приміщеннями для медичного центру, готелю та паркінгу по вул. Жилянська, 120-Б. Забудовником зазначене ОСББ "Либідь-33". Статус — самочинне будівництво.

6. ЖК «Тропініна» по вул. Тропініна, 3-5. За документами на ділянці заплановане будівництво житлового будинку з підземним паркінгом. Забудовник — ТОВ "Мегаполісстрой". Органи внутрішніх справ проводять досудове розслідування. Інформацію про будівництво можна знайти на форумі.

7. Житловий комплекс на вул. Лук'янівській, 15 має статус самочинного будівництва. Проводиться розслідування.

8. Житловий комплекс по вул. Івана Франка, 4 має статус самочинного будівництва.

9. ЖК "Затишний”, що знаходиться за адресою вул. Степана Руданського, 3-а, був введений в експлуатацію рішенням суду в 2013 році, але й досі має статус самочинного будівництва, щодо якого проводиться кримінальне розслідування. Замовник — ТОВ “Мегаполісстрой”, девелопер — ТОВ “УК Сіті груп”, генпідрядник — ТОВ “Литий Камінь”. Більше про комплекс можна дізнатися на форумі.

10. ЖК "Посольський" по вул. Жамбила Жамбаєва, 7д має статус самочинного будівництва. Забудовник — ТОВ “Компанія “Будінвест Капітал”. Детальніше про будівництво читайте на форумі.

11. ЖК «Grand Park» — житловий будинок із вбудовано-прибудованими приміщеннями та підземним паркінгом вул. Олени Теліги, 25. Замовник — ТОВ “Алімпекс-Мертінгер”, генпідрядник — ВАТ Трест Київміськбуд-5. Проводиться досудове розслідування. Інформацію про будівництво можна знайти на форумі.

12. ЖК "Совские Пруды" по вул. Кіровоградській, 70 також наледить до об'єктів УкоГруп. Замовник — ТОВ “Кийжитло”, Девелопер — ТОВ “УК Сіті Груп”, забудовник - ТОВ "Сіті-Девелопмент", генпідрядник — ТОВ “глобал Трейд”. Триває розслідування. Більше інформації на форумі Domik.ua

13. КД "InCo home" на Подолі” по вул. Лук`янівській, 14-а має статус самочинного будівництва. Детальніше про будівництво читайте на форумі.
У Шевченківському районі столиці нараховується найбільша кількість незаконних багатоквартирних новобудов — 13.
Domik.ua рекомендує покупцям при виборі квартири на первинному ринку столичної нерухомості бути максимально уважними і обирати надійних та перевіренник забудовників, адже у разі інвестування у незаконну новобудову повернути кошти буде неможливо.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

12 комментариев
Alik• 
Почему аферист Владимир Дробот со своим Энергобудлизином с обьектами на Сагайдака 101 и Победы 55 не попал сюда??? Они свои стройки годами не сдают
0+1
Тата• 
Подскажите, почему ЖК"глория парк" от Геоса не берёт на баланс Киев энерго. Нет договоров на отопление, электроэнергию... Хотим там купить квартиру. Но этот момент очень смущает.по какой причине такое может быть?
0+0
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее