Подать объявление

Що потрібно для вдалої кар'єри ріелтора

Що потрібно для вдалої кар'єри ріелтора
Domik.ua зібрав кілька порад початківцю-ріелтору, які допоможуть досягти успіху в цій професії.

Праця ріелтора не з легких і, як будь-яка інша, має свою специфіку. Пропрацювавши деякий час, можна зрозуміти, як кажуть, чи це твоє, чи ні. І, якщо так, починати освоювати усі тонкощі ремесла.

Також читайте: Як стати ріелтором вашого району

Поради початківцю-ріелтору:

  • Скористайтесь досвідом досвідчених ріелторів. Звичайно без помилок не обійдеться, адже таким чином набувають досвіду, але їх може бути набагато менше. Мине час, і ви напрацюєте свої ефективні та раціональні методи роботи.
  • Відшукайте джерело авторитетної інформації про професію та постійно вивчайте її, доки повністю не освоїте. Кваліфіковані ріелтори, ЗМІ, у яких є рубрики про нерухомість, форуми ріелторів у інтернеті – це саме те, що треба. Тільки перевагу надавайте актуальній інформації.
  • Нехай вимушений період простою не стане вашим особистим. Не гайте час, постійно займайтесь самоосвітою, вивчайте законодавчі акти, пов’язані з ріелторською діяльністю). Не забувайте про свою рекламу, розповсюджуйте візитівки, відкрийте свій блог, беріть участь у тематичних форумах в інтернеті.
  • Знайомтесь з якомога більшою кількістю людей, які пов’язані з нерухомістю, підтримуйте з ними зв'язок, спробуйте потоваришувати. Такі корисні знайомства знадобляться, тим паче, якщо ви зарекомендуєте себе як організовану та обов’язкову людину.
  • Запізнення на зустрічі, звичка забувати про справи, неспроможність організуватись – це усе повинно залишитись у минулому, якщо ви хочете досягти успіхів у професії ріелтора.
  • Кожна вдала угода, яку ви здійснили - це вдала інвестиція у майбутню картотеку клієнтської бази: ті, хто залишився задоволеним вашою роботою із укладання угод, із задоволенням будуть вас рекламувати як надійного ріелтора своїм знайомим, друзям та родичам.
  • Придивіться уважно до колективу, вивчіть атмосферу та ознайомтесь із правилами, які там існують і дійте відповідно до них, щоб не нажити ворогів у колективі.
  • Навчіться буди дипломатом у стосунках з клієнтами, знайдіть “золоту середину” ведення угод.
  • Позитивний склад мислення - це двигун, який буде притягувати до вас людей.
  • До речі, обираючи професію ріелтора, необхідно мати заощадження. Справа в тому, що заробіток стане реальним після 6-ти місяців безперервної праці, тому слід бути до цього готовим. Також врахуйте, що на своє розкручування теж знадобляться кошти (реклама, візитки), для залучення клієнтів.

Професія ріелтора – це, перш за все, постійна самоосвіта, бажання вивчати законодавчі акти, пов’язані з ріелторською діяльністю та наполегливість. Якщо ви готові до цього, Domik.ua бажає вам успіху.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2015

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx