Подать объявление

Розпочато продаж квартир у ЖК GREAT

Розпочато продаж квартир у ЖК GREAT
ЖК GREAT зводиться в Дарницькому районі Києва, на Дніпровській набережній, в 5-ти хвилинах їзди громадським транспортом до станції метро «Осокорки».

Як стало відомо Domik.ua, компанія «РІЕЛ» та IB Alliance повідомили, що 04.12.2018 стартує продаж квартир у новому житловому комплексі GREAT.

Старт продажів у  ЖК GREAT

Перевагами об’єкта стануть оптимальна відстань до центру міста, налагоджене транспортне сполучення, розвинена інфраструктура та неймовірні краєвиди, що відкриватимуться із панорамних вікон помешкань.

Стисло про житловий комплекс

ЖК GREAT – комплекс із тринадцяти 26-поверхових будинків класу «комфорт». Новобудови спроектовані таким чином, щоб забезпечити максимальний огляд  мальовничої панорами Дніпра та історичної частини міста. Будівлі відрізнятимуться стильною архітектурою, що відповідатиме духу сучасного мегаполіса.

Заплановано в комплексі й власну інфраструктуру, що зробить життя майбутніх мешканців значно комфортнішим. У ЖК GREAT запроектовані власний діловий центр, дитячий садочок, кав’ярні, шопінг-центр та ще безліч об’єктів соціально-побутової інфраструктури. На затишній прибудинковій території, що сформувалась завдяки особливому розташуванню новобудов, з’явиться справжнє розважальне містечко з яскравими дитячими та спортивними майданчиками, облаштованими зонами для відпочинку, прогулянковими алеями та тематичною парковою зоною.

Щоб детальніше ознайомитись із проектом, пропонуємо переглянути відео об’єкта або зателефонувати до відділу продажів ЖК GREAT, за номером тел.: +38 (067) 814 97 30.

Поспілкуватись із інвесторами та слідкувати за динамікою будівництва, можна на форумі ЖК GREAT.

Новина від будівельної корпорації «РІЕЛ» та IB Alliance

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

11 комментариев
vlad• 
Зважаючи на те, що Ріел ніяк не може добудувати ЖК Львівський квартал уже майже 4 роки, за ці роки введені в експлуатацію лише перші 2 будинки, які до сих пір знаходяться без газу, та навязаню УК, яка взагалі нічого не робить лише присилає рахунки на абонплату, то інвестиції сумнівні та ризиковані.
-3+10
Mikhail• 
И что, правда такая скидка?
0+2
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее