Подать объявление

Розшукуються власники квартир, котрі здають житло

Розшукуються власники квартир, котрі здають житло
Шукає таких господарів не податкова, як читачі, можливо, подумали, і не правоохоронці.

Базу власників квартирних бюро, міні-готелів та приватних садиб Чернігова, які готові приймати в себе туристів, створюють у Чернігівському туристично-інформаційному центрі (ТІЦі).

– Ми вирішили приділити увагу цьому питанню, тому що з початку року до нас все частіше звертаються люди з проханням надати інформацію стосовно квартир, які можна зняти в центрі Чернігова для короткотермінового розміщення, – пояснила керівник ТІЦу Тетяна Коржинська. – Раніше ми вивчали переважно можливості розселення у готелях Чернігова, але ринок диктує свої умови. Якщо у нас запитують більш недорогі варіанти, маємо орієнтуватися в цій сфері.

За словами Тетяни Коржинської, співробітники ТІЦу вже побували у деяких квартирних бюро, ознайомилися зі станом квартир, аби знати напевно, що можна пропонувати гостям Чернігова, а що – не варто.

Уточнюється також перелік юридичних та фізичних осіб, які офіційно займаються цим видом підприємницької діяльності. Виявляється, у нашому місті їх чимало – близько 70. Щоправда, телефони, вказані при реєстрації в органах статистики, часто-густо не відповідають.

– Зараз ми уточнюємо цю базу, їхні контакти, звернулися за допомогою до державного реєстратора та податкової, будемо вивчати цей ринок і через оголошення в газеті, – повідомила пані Коржинська. - Знайомимося також з приватними садибами, де здають житло, в Чернігові їх чотири. Кожна готова розмістити в себе 10-12 осіб, тож їх можна розглядати як міні-готелі. Вивчаємо й сільські садиби у межах 20 км від Чернігова. В поле зору потрапили бази за пішохідним мостом на правому березі Десни, які можуть прийняти до 30 осіб. Такий варіант короткотермінового поселення також викликає зацікавлення певної категорії людей.

Керівник ТІЦу звернулася також до ректорів вузів Чернігова, адже гуртожитки також можна розглядати як заклади короткотермінового розміщення туристів - особливо влітку, коли студенти відпочивають, особливо до проведення чемпіонату «Євро-2012», коли попит на економні варіанти поселення, за оцінками фахівців, зросте. 

Вікторія КУДІНА

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx