Подать объявление

Розстрочка до 36-ти місяців у BOSTON Creative House

Розстрочка до 36-ти місяців у BOSTON Creative House
BOSTON Creative House зводять в Оболонському районі Києва на проспекті Степана Бандери, в 10-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Почайна».

Компанія Saga Development повідомила про збільшення періоду виплат за розстрочкою у комплексі BOSTON Creative House. Як стало відомо порталу Domik.ua, купуючи апартаменти у вересні 2020 року, інвестори зможуть виплачувати їх вартість протягом 36-ти місяців. З кожним місяцем період зменшуватиметься. Таким чином, у разі інвестування у жовтні, виплатити решту доведеться вже за 35 місяців, у листопаді – за 34 і таким чином за кожен наступний місяць. Розмір мінімального першого внеску становитиме 30%. Пільговий період без подорожчання – 6 місяців, далі подорожчання складе 9,9%. Виплати у доларах США проводяться за гнучким курсом.

Розстрочка на апартаменти у BOSTON Creative House

Розрахувати вартість апартаментів у розстрочку допоможуть у відділі продажу за телефоном : +38 (044) 298 61 21.

Нагадаємо, що BOSTON Creative House – новий проект девелопера, що об’єднає два 24-поверхових будинки комфорт-класу. Серед 682 апартаментів, представлених у комплексі, можна обрати одно-, дво- і трикімнатне помешкання, від 37-ми до 93 кв. м. Вартість квадратного метра – від 25 475 грн. Зазначимо, що помешкання матимуть вільні планування. В апартаментах встановлять систему «розумний будинок».

Девелопер запевняє, що інфраструктура будинку буде розвиненою. Окрім комерційних об’єктів, офісів, коворкінгів, громадських просторів, що надихають, тут запланований власний дитячий садочок. Для автомобілів організують підземний паркінг із зарядками для електрокарів. Буде на території і власна паркова зона, де з’явиться можливість прогулюватись та займатись спортом.

Висловити свою думку стосовно проекту можна на форумі BOSTON Creative House.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее