Подать объявление

Розстрочка під 0% в Millennium State

Розстрочка під 0% в Millennium State
ЖК Millennium State зводиться в Бучі, на вулиці Івана Кожедуба, 3, в 25-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Академмістечко».

Domik.ua поспішає повідомити гарну новину для інвесторів ЖК Millennium State. У комплексі діє безвідсоткова розстрочка від забудовника, терміном до 30-ти місяців. Крім відсутності переплат, на покупців чекає індивідуальний графік виплат та послуги персонального менеджера, що радо допоможе на кожному етапі придбання квартири.

Розстрочка в ЖК Millennium State

Є в об’єкті і окрема розстрочка на дворівневі апартаменти. Деталі дізнавайтесь у відділі продажу за телефонами: +38 (095) 509 00 75, +38 (063) 661 61 90.

Стисло про житловий комплекс

ЖК Millennium State об’єднає чотири одинадцятиповерхових будинки комфорт-класу. Важливу роль забудовник приділяє організації внутрішньодворового простору. Прибудинкова територія буде поділена на зони для мешканців різного віку та захоплень. Дітям сподобається сучасний ігровий майданчик із м’яким покриттям, підліткам – зона з батутами. Для спортсменів облаштують воркаут-майданчик та тренажери. Ті, хто надає перевагу спокійному відпочинку, оцінять затишні кав’ярні та сквер з фонтаном.

Millennium State розташований неподалік від центру міста, тому в кроковій досяжності представлена доволі розвинена інфраструктура: школа №3, поштове відділення, залізнична станція, кав’ярні, ресторани, ринок, лікарня і т.д.

Щоб більше дізнатись про особливості комплексу, завітайте на форум ЖК Millennium State.

Новина від компанії R-Building

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

2 комментария
Варвара• 
На двухуровневые такое же заманчивое предложение?
0+0
Игорь (менеджер ОП)• 
На всі дворівневі квартири діє розстрочка до 30 місяців. Умови відрізняються від вище вказаних, проте ця розстрочка має свої виняткові переваги. Дізнайтеся подробиці за телефоном: 095 509 00 75, 063 661 61 90.
0+0
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее