Подать объявление

Розтермінування на квартири у ЖК «Паркове місто»

Розтермінування на квартири у ЖК «Паркове місто»
ЖК «Паркове місто» реалізують у Подільському районі Києва, на вулиці Вишгородській, 45, в 15-ти хвилинах їзди на автомобілі від станцій метро «Оболонь» і «Мінська».

Портал Domik.ua дізнався, що для інвесторів ЖК «Паркове місто» доступна купівля квартири на умовах розтермінування. Як повідомила девелоперська компанія UDP, виплати можливі строком до трьох років. Перший внесок має бути не меншим ніж 30% від загальної вартості житла.

Комфортне розтермінування від забудовника ЖК «Паркове місто»

Зазначимо, що на поточний момент у продажу представлені квартири у будинку № 25 (сьома черга будівництва), який планують ввести в експлуатацію у I кварталі 2021 року. У наявності – житло площею від 31 до 164,69 кв. м. У квартирах запроектовано від однієї до чотирьох кімнат. Мінімальна вартість квадратного метра становить 29 950 грн.

Про умови розтермінування, а також про доступні планування, детально поінформують  менеджери відділу продажів за телефоном: +38 (044) 379 42 58.

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Паркове місто» представляє нерухомість бізнес-класу. На ділянці понад 17 га заплановано зведення 28-ми будинків від 4-х до 26-ти поверхів. Житловий фонд новобудов становитиме 3 355 квартир, де запроектовано від однієї до шести кімнат.

Більше ніж 4 500 кв. м  займатиме власна паркова зона, де крім зелених насаджень, галявин і каскаду озер, заплановані альтанки для відпочинку та усамітнені стежки для прогулянок.

На закритій території, що знаходиться під пильним цілодобовим спостереженням охорони, реалізують різні локації для проведення дозвілля дорослих і дітей.

Серед закладів, що передбачені у комплексі, – дитячий садочок і школа, супермаркети й крамнички, спортзали та салони краси тощо.

Приєднатися до спілкування інвесторів та дізнатися про реальне життя у комплексі можна на форумі ЖК «Паркове місто».

Новина від ЖК «Паркове місто»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее