Подать объявление

SAGA Development розпочинає продаж квартир в ЖК Washington Concept House

SAGA Development розпочинає продаж квартир в ЖК Washington Concept House
Washington Concept House з’явиться в центрі Печерського району столиці, за адресою: вул. Лабораторна, 12. Найближча станція метро «Палац Україна» знаходиться у 8-ми хвилинах пішої ходи.

Порталу Domik.ua стало відомо, що компанія SAGA Development оголосила про початок реалізації житлової нерухомості у новому комплексі Washington Concept House. Наразі, до продажу представлені одно-, дво-, три- та чотирикімнатні квартири площею від 53,22 до 166,92 кв. м.

Дізнатися про планування та актуальну ціну можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 290 33 40.

Візуалізація ЖК Washington Concept House

Стисло про житловий комплекс

Washington Concept House – це будинок клубного формату в самому центрі Києва, який матиме ряд особливостей, що вигідно відрізнятимуть його від інших новобудов столиці. Це оригінальна сучасна архітектура, унікальні для України динамічні фасади та спеціальні сервіси для найвибагливіших гурманів.

Washington Concept House буде розташований всього за кілька кроків від Великої Васильківської вулиці та костьолу Св. Миколая. Житловий комплекс відокремлений від гучної магістралі, що має забезпечити його мешканцям тишу та приватність.

21-поверховий будинок розрахований на 102 квартири. Зведуть його за монолітно-каркасною технологією. Стіни з керамічної цегли будуть утеплені мінеральною ватою. Площа житлових приміщень в будинку становитиме від 53 до 188 кв. м. У деяких квартирах запроектовані тераси. Для автомобілістів передбачений підземний паркінг на 40 машино-місць.

Washington Concept House стане першим в Україні будинком з динамічними фасадами, зовнішній вигляд яких змінюватиметься в залежності від кута зору завдяки переломленню сонячного світла.

Поряд з новобудовою – насичена та різноманітна інфраструктура: ресторани з кухнею всіх країн світу, різноманітні кафе, модні бутіки та супермаркети, бізнес-центри, навчальні заклади та багато іншого. До костелу Св. Миколая, в якому розташований зал органної та камерної музики, можна дійти за кілька хвилин. До палацу «Україна», стадіону «Олімпійський» та Театру оперети – приблизно 10 хвилин пішки. На відстані двох кілометрів для мешканців жилого комплексу розташовані торгово-розважальні комплекси столиці – Gulliver та Ocean Plaza.

Внутрішня інфраструктура Washington Concept House створена для найвибагливіших гурманів. В будинку буде винний погріб, облаштований індивідуальними сейфами для пляшок, сигарна кімната та домашній кінотеатр тільки для мешканців та їхніх гостей. Мешканцям також буде доступна послуга «особистий кухар», яка надаватиметься у партнерстві з найкращими ресторанами.

Територія біля будинку буде облаштована у відповідності до принципів SAGA Development: це комфортний, безбар’єрний простір, зонований у відповідності до інтересів різних груп мешканців. На території заплановано дитячі майданчики та місця для відпочинку в затінку старовинних сосен, які ростуть на території та будуть дбайливо збережені під час будівництва. Також у планах девелопера – облаштування прибудинкової території сусідніх будинків. Для розробки проекту благоустрою, який задовольнятиме всі зацікавлені сторони, SAGA Development спільно з «Агентами змін» вже зараз проводить зустрічі та воркшопи з мешканцями навколишніх будинків.

Долучитися до спілкування про особливості об’єкта, його розташування та інші питаня можна на форумі ЖК Washington Concept House.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

4 комментария
Владимир • 
"безбар’єрний простір, зонований у відповідності до інтересів різних груп мешканців" Що мається на увазі?
0+1
jokes• 
Кондиционирование будет централизованным?
0+0
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее