Подать объявление

Фактори, що знижують вартість будинку

Фактори, що знижують вартість будинку
Значна модернізація власного будинку може вплинути на зниження ціни у разі його продажу.

Ви побудували будинок своєї мрії та обладнали прибудинкову територію, відповідно особистих уподобань. Ландшафтні дизайнери втілили вашу фантазію у життя. Але коли довелось продавати будинок, виникли проблеми не лише з дизайнерським втіленням території а й з іншими видами оновлень, що вплинуло на зниження ціни на нерухомість. Щоб такого не трапилось, Domik.ua розповість про п’ять проблем обновлення будинку, які можуть вплинути на вартість будинку не в вашу користь.

Також читайте: Як вдало продати неліквідну квартиру

Знайомтесь: моменти модернізації, які можуть вплинути на зниження вартості будинку під час продажу (особливо коли продати будинок треба буде негайно):

  1. Що занадто, те не означає на усі смаки – це про захоплення ландшафтним дизайном. Нові потенційні господарі можуть не поділити з вами вашого захоплення декоративними насадженнями, екзотичними рослинами, особливо хвойними, за якими доглядав професійний садівник чи квітникар. Інший бік – це нашвидкуруч зроблений дизайн перед продажем будинку. Хоча треба відмітити, що якісний, професійний ландшафтний дизайн, розпланований самим дизайнером справляє приємне враження на будь-якого покупця.

Перепланування площі, яка відводилась під гараж у житлову кімнату. Це дуже особисте, але не прийнятне для більшості людей, які хочуть придбати будинок і в ньому мати обов’язково гараж для паркування автомобіля. Ринок нерухомості передбачає гараж, і його відсутність відмете більшість потенційних покупців від такого будинку.

Перепланування місця, яке відводилось під спальну кімнату. Сьогодні є популярним із кімнати для спання зробити величезну гардеробну кімнату або офіс з вбудованою шафою та столом. Розраховуйте на те, що коли доведеться виставляти будинок на продаж, то не всім ваша ідея прийде до смаку (сплануйте все таким чином, щоб у разі продажу можна було б швидко все переробити). Адже більшість людей хочуть мати спальну кімнату для дітей, і переобладнання у їхні плани не входить.

Наявність басейну. Звичайно, коли ви планували мати біля будинку басейн, це знову ж таки ваше бачення. Басейн вимагає ретельного догляду і доцільність у ньому лише там, де літо продовжується майже рік, а не три місяці на рік. Отже наявність басейну може налякати потенційних покупців.

Покриття та кахель специфічних кольорів та фактури. Майте на увазі, що встановлення сантехніки, покриття підлоги та стін кахлем, барні стійки у кухонній кімнаті – це дорогі ремонтні роботи, які заплановані не на один рік. Потенційні покупці можуть не розділити ваших занадто авангардних рішень у цьому питанні. Ваші переконання у тому, що ви витратили на це величезні гроші, і хочете їх повернути – це ваше бачення і бажання. Отже не дуже багато знайдеться бажаючих відшкодувати ваші «навороти», скоріш за все, кількість потенційних покупців для придбання вашого житла значно зменшиться.

Життя непередбачуване, тому зводячи будинок своєї мрії порадьтесь зі спеціалістами з нерухомості, на той випадок, щоб під час продажу не довелось шкодувати за вкладанням коштів у захмарні виверти творінь, які під час продажу, зіграють з вами поганий жарт. Сподіваємось ви скористаєтесь порадами від Domik.ua щодо цього питання.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2015

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее