Подать объявление

Що таке активний спосіб житла від ЖК Forward?

Що таке активний спосіб житла від ЖК Forward?
Майбутні новосели отримують необмежені можливості культивувати здорові звички та насолоджуватись затишком своєї оселі в клубному ЖК Forward.

Серед безлічі столичних новобудов ЖК Forward відрізняється надзвичайно вдалим поєднанням вигідного місця знаходження та якісного проекту. Тобто, це зручно й круто водночас. Уявимо собі: старий Київ, майже центр, тиха інтелігентна атмосфера лаконічного житлового кварталу, який прикрашає ефектна 11-поверхова сучасна споруда у стилі хай-тек. 

ВІзуалізація ЖК  Forward

Всього декілька хвилин ходу – і опиняємось біля великого оновленого стадіону «Старт» з якісним футбольним полем, трибунами на 5 тисяч місць, велодоріжками, пішохідною зоною та зеленим сквером. Трохи далі – вражає своїм розмахом сучасний критий спорткомплекс з залами для занять міні-футболом, баскетболом, волейболом, фітнесом, тенісом… Ось вимальовуючи дикі віражі, пролітають повз скейт-бордисти – тутешній скейт-парк обіцяє стати вельми популярним у прихильників цієї активності. Не меншу зацікавленість у знавців викличе й якісний памп-трек. Маєте велосипед? – вам сюди!

Тобто, прокинулись зранку, збадьорились кавою, що таку смачнючу роблять у органік-кав’ярні просто у дворі власного дому ЖК Forward – і на бігову доріжку, у зал чи на корти. Вже в самій назві ЖК втілений невпинний рух вперед! В сучасному темпі життя – жити через дорогу до сучасної спортивної інфраструктури – неабияке задоволення та розкіш. 

Крім спортивної сучасності стадіон «Старт» це і про історію також. Про що, доречі, свідчать відреставровані старовинні колони біля входу. Вже майже століття він є улюбленим киянами місцем – як для зустрічей професійних команд, так і для власних занять спортом. Щоправда, останні десятиліття він швидше нагадував декорації для голівудського фільму, аніж спортивну перлину столиці. Але незабаром все зміниться: міська влада виділила безпрецедентно великі кошти – біля 400 млн грн – на повну реконструкцію цього культового місця.

Тож, кращих умов для оздоровлення та набуття гарної фізичної форми майбутнім новоселам ЖК Forward годі й шукати!

Повертаєтесь з роботи і нема бажання та сил кудись рушати? – дивний релакс можемо отримати у басейні просто поруч з домом у сусідньому ЖК «Елізеум» – як обіцяють у Корпорації РІЕЛ, він стане справжньою родзинкою інфраструктури житлового комплексу.

В цілому, концепт ЖК розроблявся передусім для тих, хто звик до динамічного темпу, здорового способу життя та є вимогливим до комфорту та якості в своїй оселі. До ділового центру столиці – навіть в умовах щільного трафіку на дорогах – можна дістатися за 10-15 хвилин. Якщо зручніше користуватись громадським транспортом, – в пішохідній доступності Лук’янівська площа, що зв’язує чисельні маршрути автобусів, тролейбусів, трамваїв, а також метро. Також зовсім поруч «червона гілка» за станцією Політехнічний інститут.

Все, що необхідне – просто поруч: від дитсадочків, шкіл та гімназії до медичних закладів, маркетів чи салонів краси. Тобто, економиться купа часу. Разом з тим, і на території самого комплексу, на його першому нежитловому поверсі, заплановано розташувати об’єкти власної інфраструктури: пральню, барбершоп чи вже згадане органік-кафе. Із необхідного: заплановані підземний паркінг та сучасна система безпеки і відеоспостереження. При цьому затишок, безпеку та комфорт гарантовано від початку: сам комплекс – закритий від сторонніх простір приватного життя, виконаний у кращих традиціях клубних будинків, доступ на територію та в ліфти відбуватиметься тільки за електронними картками власників, а вся територія буде оснащена системою відеоспостереження.

Вже цікаво? Більш детальну інформацію щодо нового проекту та з приводу придбання квартир покваптесь отримати у відділах продажу за адресами: м. Київ, вул Глибочицька, 13 та просп. Повітрофлотський, 56. Тел: +38 (044) 394-54-20

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее