Подать объявление

Податок на нерухомість в Україні

Податок на нерухомість в Україні
В липні всі українці повинні отримати квитанції на оплату податку на нерухомість. Кожен квадратний метр понад пільгову норму коштуватиме більше 12 грн.

Українці в липні повинні отримати квитанції на оплату податку на нерухомість. Цього року сплатити податок доведеться тільки за житлові приміщення, адже власників готелів, магазинів та інших нежитлових приміщень звільнили від сплати. За кожен зайвий квадратний метр доведеться викласти більше 12 грн.

Читайте також: Церкви звільнили від сплати податку на нерухомість

Як розповіли в Фіксальній службі Domik.ua, наразі в електронну базу Держреєстру внесено не все майно громадян. Тому спеціалісти рекомендують усім, хто володіє «зайвими» квадратними метрами і не отримає квитанції, самостійно подбати про внесення своїх даних до бази.

За словами начальника відділу адміністрування майнових податків Державної фіскальної служби України Юрія Тимощука, не варто ухилятися від оподаткування, адже з часом усі данні будуть оброблені, і власникам доведеться сплатити податок за попередні роки й штрафні санкції.

Чиновник переконаний, що при нарахуванні податку потрібно враховувати ринкову ціну та спроможність населення сплатити податок. У Фіксальній службі також побоюються можливих ухилянь громадян від сплати податку.

Як повідомляв Domik.ua, податок нараховується за кожен квадратний метр понад 60 кв.м для квартири і понад 120 кв. м для будинку.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

13 комментариев
hrynchuk• 
При чем тут в состоянии Вы или нет? Вопрос - какого хрена?!
0+2
Брок• 
Очередное кидалово и обдиралово..... мол в европе в америке платят //??\\ ДА ГОРИТ ЭТА ЭУРОПА ВМЕСТЕ АМеРИК_АЙ синим пламенем... У ублюдков ВРУ аппетиты хорошие и налогов новых они могут придумать неограниченое кол-во , а Вы уважаемые гражданины пошляйте из своих дырявых карманов пока Вас не объявили банкротом и не забрали вообще Вашу нерухомость ..... БЛЯДЬ СУКА ВЫ ЕБАНЫЕ ЛЮДИШКИ , вы что НЕ ВИДЕТЕ НИХУЯ -----КАК ЭТА БЛЯДСКАЯ ХУНТА ХУЮНТА Вас на хую вертит и улыбается..... !!!!! Плевать на такие законы надо а тех кто их продвигает битами мразей гасить !
-15+2
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее