Подать объявление

Сімейний фестиваль у парковому кварталі «Місто Квітів»

Сімейний фестиваль у парковому кварталі «Місто Квітів»
Парковий квартал «Місто Квітів» зводиться у Подільському районі Києва, на вулиці Тираспільській, 60, в 10-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Сирець».

Порталу Domik.ua стало відомо, що 1 червня 2019 року, з 12:00 до 15:00, у парковому кварталі «Місто Квітів» відбудеться сімейний фестиваль «Літній розігрів. Сім’я та спорт». Як повідомили забудовники, ІБК «Обрій» та МЖК «Оболонь», захід приурочений до Дня захисту дітей. Вхід на фестиваль вільний, тому всіх охочих у зручному взутті та спортивній формі очікують за адресою паркового кварталу. Забудовники попереджають, що для участі у тренуваннях і змаганнях потрібна попередня реєстрація, яку можна здійснити на сайті «Місто Квітів».

Літній фестиваль у парковому кварталі «Місто Квітів»

Окрім зустрічі з відомими спортсменами, на учасників і гостей фестивалю чекає безліч сюрпризів від партнерів. Серед подарунків – розіграш сертифікату на 5 000 грн, який переможець зможе використати на купівлю у спортивному магазині товарів для всієї родини.

У програмі фестивалю «Літній розігрів. Сім’я та спорт» заплановано багато цікавого. Для малюків – «Веселі старти». Діти бігатимуть у мішках, будуть перетягувати канат, а також братимуть участь у естафетному лабіринті та у конкурсах на кмітливість.

Для дорослих відбудеться майстер-клас із боксу, який пройде за підтримки Федерації боксу України. У гостей фестивалю буде змога скористатися нагодою та влаштувати автограф-сесію з багаторазовим чемпіоном України і призером чемпіонату Європи Євгеном Барабановим та багаторазовою чемпіонкою і призеркою національних чемпіонатів, переможницею багатьох міжнародних турнірів Анною Лисенко.

У локації тренувань пройде сесія коротких інтенсивних занять за системою Табата. Тренування проведе Олександр Сиряк – бронзовий призер чемпіонату України з CrossFit та кандидат у майстри спорту з боксу, фахівець по роботі з дітьми.

Також, для всіх бажаючих, відбудеться тренування з футболу. Його проведуть Олександр Стецюк – колишній гравець Професіональної футбольної ліги України, гравець збірної України з футзалу, а також Юрій Куценко – учасник та призер різноманітних міжнародних турнірів з футболу.

Крім того, у рамках фестивалю у парковому кварталі «Місто Квітів», пройде чемпіонат із настільного тенісу, де учасники будуть змагатися за звання «Короля» та «Королеви» «Міста Квітів».

Підкріпитися снеками «між справами» можна буде на фуд-корті. Малюкам тут запропонують безкоштовну солодку вату.

Організаторами фестивалю буде створена креативна фотозона. Кожен бажаючий зможе зробити цікаве фото. Найяскравіші роботи, виставлені у соцмережах із позначкою @mistokvitiv та хештегом #літнійрозігрів, будуть опубліковані у профілі паркового кварталу в Instagram.

Поспілкуватися з інвесторами, а також поділитися своїми враженнями від літнього фестивалю можна на форумі ПК «Місто Квітів».

Новина від компанії «ІСК ОБРІЙ»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Валентина• 
Если бы в «Игре престолов» только знали, что титул можно получить, выиграв турнир по настольному теннису...
0+0
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx