Подать объявление

Система опалення – подарунок від забудовника ЖК Idilika

Система опалення – подарунок від забудовника ЖК Idilika
ЖК Idilika зводиться у місті Буча, на вулиці Івана Кожедуба, 8а, що в 30-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції київського метрополітену «Академмістечко».

Порталу Domik.ua стало відомо, що для покупців, які інвестують у житлову нерухомість в ЖК Idilika у лютому 2020 року, компанія Bricks development дарує облаштування системи опалення та котел. У забудовника надали додаткову інформацію, що в системі опалення передбачена тепла підлога, стяжка останньої по всій квартирі, а також розведення системи з радіаторами.

Приємні подарунки від забудовника ЖК Idilika у лютому 2020 року

Для інвесторів ЖК Idilika – котел у подарунок

Зауважимо, що пропозиція забудовника діє на акційні планування та у разі  100%-ї сплати. На поточний момент інвесторам доступні квартири, де заплановано від однієї до чотирьох кімнат, у тому числі на двох рівнях. Площа доступного житла варіює від 30 до 137 кв. м. Квадратний метр по комплексу коштує від 14 200 грн.  Введення в експлуатацію будинку заплановано на II квартал 2020 року.

Дізнатися подробиці щодо отримання подарунків, планувань, цін та оформлення покупки можна у відділі продажів за телефоном: +38 (073) 366 39 96. 

Стисло про житловий комплекс

ЖК Idilika – 10-поверховий будинок, у трьох секція якого запроектовано 324 квартири, комерційна нерухомість, а також нежитлові приміщення призначені під комори.

У новобудові  передбачений критий паркінг, де обіцяють встановити станції підзарядки електротранспорту. На території проведуть озеленення з ландшафтним дизайном, обладнають відпочинкову зону біля штучно створеного озера. На подвір’ї облаштують місця для занять спортом та дитячих ігор.

У радіусі 500 м від комплексу розташовані  навчальні дошкільний та шкільний заклади, супермаркет, аптека, тренажерна зала, ресторан та автобусна зупинка. Трошки далі (до  км) знаходяться банківські установи, автозаправка, лікарня, ТРЦ, та зупинка приміської електрички.

Приєднатися до спілкування інвесторів та залишити власний коментар щодо проекту можна на форумі ЖК Idilika.

Новина від компанії Bricks development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Марк• 
А система разве не входила изначально в стоимость квартиры?
0+0
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее