Подать объявление

Скільки коштує квартира в Чернігові восени 2016 року

Скільки коштує квартира в Чернігові восени 2016 року
Купити квартиру в Чернігові восени 2016 року можна мінімум за $13500 в центрі міста.

Як розповів порталу Domik.ua директор АН «Моя опора» Михайло Григор'єв, вартість три- і чотирикімнатних квартир на вторинному ринку в Чернігові за останні півроку знизилася приблизно на 5-7%. При цьому, вартість однокімнатних квартир залишилась незмінною. А ось житло в новобудовах міста подорожчало.

Агент із продажу нерухомості зазначає, що попит на однокімнатне житло з початком осені суттєво підвищився. Визначальним чинником під час покупки житла в Чернігові є наявність автономного опалення, зовнішнього утеплення стін і встановлених лічильників тепла в квартирі.

Попит на квартири в новобудовах міста залежить від надійності забудовника та його популярності на регіональному ринку. Вартість квадратного метра такого житла стартує від $350-370. Більше інформації про тенденції первинного ринку нерухомості можна дізнатись на форумі новобудов Чернігова .

Читайте також: Вартість оренди квартир в Чернігові

Ціни на квартири вторинного ринку в місті стартують від $13500 в центральній його частині. Однокімнатну квартиру класу «економ» без ремонту в районах Чернігова, наближених до центру, можна придбати від $13000. Аналогічний варіант на околиці міста коштує від $12000. Двокімнатну квартиру в центрі Чернігова можна купити за $15000, а на околиці - $13000.

Вартість однокімнатної квартири класу «бізнес» в центрі міста стартує від $21000 в центрі міста і від $18000 в районах, наближених до центру. Двокімнатне житло цього ж сегмента пропонують від $37000, в районах, наближених до центру — від $34000. Різниця в ціні зумовлена великими площами об'єктів. Якщо площа однокімнатної квартири стартує від 40 кв. м, то для двокімнатних цей показник - мінімум 70 кв. м.

Більше інформації про ціни на житло в Чернігові можна дізнатись тут .

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее