Подать объявление

Сквер у Києві на вулиці Трутенко

Сквер у Києві на вулиці Трутенко
У Києві стане на одну зелену зону більше. На землі колишнього заступника міністра оборони з'явиться сквер. Його обладнають у Голосіївському районі Києва, недалеко від будівельного майданчику ЖК «Лимонад».

Київрада постановила надати ділянці, котра розташована на вулиці Трутенко у Голосіївському районі міста, статус скверу у рамках Програми розвитку зеленої зони Києва. Кошти будуть виділені з бюджету «Київзеленбуду».

За словами ініціатора проекту, нардепа Миколи Негрича, на сьогодні продовжується боротьба за статус скверу на землі, до якої має стосунок скандальний заступник міністра оборони Вячеслав Кредисов. Справа в тім, що інвестори ЖК «Лимонад», котрий будується неподалік, хвилюються за територію біля комплексу.

Читайте також: Куди піде мільйон, виділенний на озеленення київського скверу

Як стало відомо Domik.ua, місцеві мешканці тривожаться через те, що мав місце конфлікт з землею, котрою володів Вячеслав Кредисов, і це буцімто може негативно вплинути на процес зведення будинку.

У минулому уже мав місце скандал з аферою Кредисова та житловим комплексом у селищі Коцюбинське. Там 30 інвесторів опинилися під загрозою виселення через претензії екс-заступника голови Міноборони на цей житловий комплекс. Проте у інвесторів ЖК «Лимонад» немає приводів для хвилювання: будуть і будинки, і сквер.

Ініціатор створення скверу стверджує, що зараз почалась кампанія людей Вячеслава Кредитова з метою завадити облагородженню території. Під офіс нардепа приходять підозрілі чоловіки у камуфляжній формі з прапорами. Пояснити, що вони тут роблять і чого вимагають, відмовляються.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
сергій• 
немає приводів для .... Автор пропустив для чого. Хвилювань, або навпаки для радощів. Люди в камуфльованій формі приходять ..... попити лимонаду можливо.
-1+0
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее