Подать объявление

Спеціальні ціни на дворівневі квартири в ЖК Bavaria City

Спеціальні ціни на дворівневі квартири в ЖК Bavaria City
ЖК Bavaria City зводиться на вулиці Василя Стуса в селі Крюківщина, Києво-Святошинського району Київської області. Дорога від станції метро «Теремки» займає 20 хвилинах їзди на автомобілі.

Будівельна компанія KM Group пропонує інвесторам забронювати дворівневе житло в ЖК Bavaria City за спеціальною ціною – 13 500 грн за квадратний метр. Як стало відомо порталу Domik.ua, бронювання, яке можна здійснити на сайті проекту, не передбачає передоплати протягом 4-х днів.

Дворівневе планування в ЖК Bavaria City

У таблиці нижче наведено інформацію щодо нерухомості, на яку розповсюджується пропозиція забудовника.

Квартира, №

Площа помешкання, кв. м

Перший будинок

88

112,7

90

99,9

91

104

42

101,9

45

109,7

Другий будинок

53

55,8

5

48,7

Варто зауважити, що інвестори також можуть скористатися розтермінуванням строком на 30 місяців. Перший внесок має бути не меншим ніж 30% від повної вартості житла.

Дізнатися  подробиці пропозиції придбання квартири можна у менеджерів відділу продажів за телефоном: +38 (099) 394 70 00.

Стисло про житловий комплекс

ЖК бізнес-класу Bavaria City являтиме собою чотири будинки з комплексним благоустроєм прибудинкової території та власною інфраструктурою. У новобудовах заввишки 10 поверхів запроектовано одно-, дво-, три- та чотирикімнатні квартири, у тому числі дворівневі. Площа житлової нерухомості варіює від 35 до 113 кв. м.

На перших поверхах передбачено комерційні приміщення, які відведуть під різноманітні об’єкти торгівлі та соціально-побутової сфери.

Візуалізація внутрішнього простору в ЖК Bavaria City

Внутрішній простір, який призначений для проведення дозвілля мешканців, закриють від сторонніх та проїзду автомобілів. Доступ на територію здійснюватиметься завдяки перепустковій системі. У подвір’ях облаштують дитячі майданчики, місця для відпочинку та занять спортом. Паркувальні місця передбачені по зовнішньому периметру комплексу. У новобудові працюватиме власна служба охорони та функціонуватиме відеоспостереження.

Ознайомитись із відгуками про комплекс, а також обговорити з інвесторами його характеристики та інфраструктуру поруч можна на форумі ЖК Bavaria City.

Новина від компанії KM Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее