Подать объявление

Спеціальні ціни на готові апартаменти у ЖК Alter Ego

Спеціальні ціни на готові апартаменти у ЖК Alter Ego
ЖК Alter Ego зводять по Лабораторному провулку, 7 Печерського району столиці, в 12-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Палац Україна».

Порталу Domik.ua стало відомо, що у житловому комплексі бізнес-класу Alter Ego діють комфортні умови придбання готових трикімнатних апартаментів. Як повідомили у забудовника, компанії GEOS, вартість квадратного метра зазначеного житла стартує від 40 000 грн. Площа апартаментів складає 107,47 та 137,21 кв. м.

Дізнатися детальніше про планування доступних до придбання помешкань, можна у відділі продажів за телефоном: +38 (067) 297 91 91.

Комфортні умови купівлі 3-кімнатних апартаментів у ЖК Alter Ego

Стисло про житловий комплекс

ЖК Alter Ego являє собою двосекційну новобудову заввишки 24 поверхи, де запроектована житлова і комерційна нерухомість. Житловий фонд складає 360 квартир із однією, двома, трьома, чотирма та п’ятьма кімнатами, у тому числі дворівневі. Висота стель сягає 3,3 м. Площа житла варіює від 51,94 до 204,37 кв. м.

На типових поверхах передбачені комори для зберігання велосипедів або інших речей власників квартир. Перший і другий поверхи заплановані для офісних приміщень та комерційних об’єктів. Під секціями буде розміщено підземний паркінг, розрахований на 196 місць для транспорту, у тому числі мотоциклів або причепів. Також, на дворівневій автостоянці передбачені місця для автомобілів осіб з інвалідністю.

Завдяки розташуванню, мешканцям доступна розвинена інфраструктура центру міста, серед об’єктів якої бізнес-центри, фітнес-клуби та торговельно-розважальні комплекси.

Приєднатися до спілкування з інвесторами та дізнатися більше про об’єкт можна на форумі ЖК Alter Ego.

Новина від компанії GEOS

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее