Подать объявление

Спеціальні ціни на квартири в ЖК «Празький квартал 2»

Спеціальні ціни на квартири в ЖК «Празький квартал 2»
ЖК «Празький квартал 2» зводять в 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції столичного метрополітену «Житомирська», у селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району, за адресою: вул. Садова, 51.

Як стало відомо порталу Domik.ua, інвестори мають змогу отримати вигоду від 35 600 до 65 200 грн у разі купівлі житлової нерухомості в ЖК «Празький квартал 2». Лише до 31 жовтня 2019 року компанія BD Holding встановила спеціальну ціну на квартири – від 13 900 грн за квадратний метр. Забудовник зауважив, що у продажу залишилось одно- та двокімнатне житло у третій новобудові комплексу, завершення будівництва якого заплановане на II квартал 2020 року. 

Дізнатися більше про планування в наявності, а також про повну вартість квартири та інші пропозиції забудовника можна у менеджерів відділу продажів за телефоном: +38 (067) 650 81 01.

Знижка на квартири у ЖК «Празький квартал 2»

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Празький квартал 2» представлений нерухомістю економкласу і є гармонійним продовженням першої черги. Житловий фонд трьох 10-поверхових будинків представлятимуть 1103 одно-, дво- та трикімнатні квартири від 25,5 до 62 кв. м.

Візуалізація ЖК «Празький квартал 2»

У новобудовах – цегляні несучі стіни та монолітне перекриття. Зовнішні стіни зводять із білої силікатної цегли. Фасади утеплюють за європейською енергозберігаючою технологією.

Як і будинки першої черги, новобудови з’являться поблизу паркової зони, що робить комплекс ідеальним місцем для спокійного життя у передмісті. У парку, мешканці зможуть проводити своє дозвілля, адже там розташовані дитячі майданчики та зона барбекю. Для активних людей перевагою стане близьке розташування фітнес-центрів та басейну.

Відгуки та спілкування інвесторів щодо проекту – на форумі ЖК «Празький квартал 2».

Новина від компанії BD Holding

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее