Подать объявление

Спеціальні умови розтермінування від SAGA Development

Спеціальні умови розтермінування від SAGA Development
Компанія SAGA Development для інвесторів 5-ти своїх об’єктів створила комфортні умови розтермінування у доларах чи гривні.

Компанія SAGA Development пропонує інвесторам спеціальні умови придбання квартири на виплату. Забудовник запевняє, що створені умови допоможуть нівелювати зростання курсу долара США. Порталу Domik.ua стало відомо що пропозиція діє для інвесторів житлових комплексів Rybalsky, O2 Residence, Happy House, RESIDENT Concept House, SAN FRANCISCO Creative House та Home & Park.

Зручні умови розтермінування на нерухомість у комплексах від SAGA Development

Як пояснили у забудовника, існує три види розтермінування: одне в доларах США та два – у гривні. Для тих, хто обере виплати у доларах США, перший внесок становитиме 30%. Термін розстрочки для кожного проекту свій. Наприклад, в Rybalsky, O2 Residence та Happy House максимальний термін складатиме 24 місяці. Варто зазначити, що для цього варіанта розтермінування діють пільгові умови виплат: у разі підвищення курсу долара більше ніж на 10% девелопер та інвестор розподілять ризики порівну.

Для інвесторів, які бажають  скористатися розстрочкою у гривні, перший внесок має бути не меншим ніж 50% від повної суми. Термін виплат за умов цього виду розтермінування становить від 9-ти до 24-х місяців. На залишок суми діятиме здорожчання у розмірі 14,9% річних.

У відділах продажу забудовника менеджери запропонують ще один варіант розстрочки у гривнях – без здорожчання та з фіксованою ціною на період виплат, проте, лише на 3 місяці. Розмір першого внеску за цим видом розтермінування складає 50%.

Дізнатися детальніші умови будь-якого з видів розтермінування, а також про наявні планування та ціни у зазначених вище комплексах забудовника можна у відповідних відділах продажу, або у центральному офісі за номером: +38 (044) 364 50 51.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее