Подать объявление

Стан будівництва ЖК One House у жовтні 2019 року

Стан будівництва ЖК One House у жовтні 2019 року
ЖК One House зводять за адресою: м. Вишневе, вул. Ломоносова, 40, що в 15-ти хвилинах їзди на автомобілі від станцій столичного метрополітену «Житомирська» та «Іподром».

Порталу Domik.ua стало відомо, як триває будівництво ЖК One House. Як повідомив забудовник, станом на жовтень 2019 року, спеціалісти працюють у чотирьох секціях новобудови. Так, в секціях першої черги, 1 і 2, продовжуються фасадні роботи. У тому числі, будівельники монтують кріплення для навісного вентильованого фасаду, який зберігатиме тепло в оселях.

Монтаж вентильованого фасаду в ЖК One House у жовтні 2019 року

Утеплення фасадів у секціях ЖК One House

На завершальному етапі тривають і внутрішні штукатурні роботи. У цих секціях завершено розведення внутрішньої електрики та розпочато сантехнічні роботи. Наразі, в секціях 1 і 2 встановлені вертикальні стояки.

Продовжується і будівництво секцій другої черги. Так в третій – залито перекриття 1-го поверху, у  четвертій – будівельники готуються до фундаментних робіт.

Будівництво двох секцій будинку в ЖК One House

Зазначимо, що на поточний момент до реалізації представлені одно-, дво-, три- та чотирикімнатні квартири, у тому числі дворівневі. Площа житлової нерухомості – від 31,7 до 128,2 кв. м. Мінімальна вартість квадратного метра становить 16 300 грн. Дізнатися щодо планувань у наявності та про вигідні пропозиції від забудовника можна у відділі продажів за телефоном: +38 (096) 050 55 88.

Стисло про житловий комплекс

Житловий комплекс One House представлятиме житлову та комерційну нерухомість бізнес-класу. Житловий фонд чотирисекційного будинку, заввишки 16-17 поверхів, складатиме 451 помешкання.

У комплексі заплановано все для зручного та комфортного проживання. На території проведуть ландшафтне озеленення та облаштують місця для відпочинку і прогулянок. Для дітлахів встановлять незвичайні ігрові майданчики, для автомобілів – підземний паркінг із ліфтовим сполученням.

У кожній секції – по два ліфти та дизайнерський хол із рецепцією. У будинку заплановані сучасні системи, а саме:

  • інженерні  мережі (вентиляція, опалення, каналізація, водо-, газо- та електропостачання);
  • диспетчеризація;
  • зв'язок ;
  • протипожежна безпека;
  • захист від блискавки;
  • відеоспостереження;
  • контроль доступу.

Обговорити будь-які особливості проекту, а також розпитати інвесторів про інфраструктуру поруч можна на форумі ЖК One House.

Новина від ЖК One House

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее