Подать объявление

Старт продажів II черги ЖК «Новий Автограф»

Старт продажів II черги ЖК «Новий Автограф»
Житловий комплекс «Новий Автограф» зводиться в Дніпровському районі столиці, на вулиці Генерала Жмаченка, 26, в 5-7-ми хвилинах їзди на автомобілі від станцій метро «Дарниця» та «Чернігівська».

Девелопер повного циклу DIM group сповістив, що в ЖК «Новий Автограф» розпочався продаж квартир II черги будівництва. Як стало відомо порталу Domik.ua, мінімальна вартість квадратного метру становить 19 800 грн.

У продажу квартири II черги ЖК «Новий Автограф»

Забудовник передбачив приємні пропозиції для інвесторів. Наприклад, для тих, хто вирішив придбати одночасно квартиру і паркомісце, надається додаткова знижка у розмірі 2% загальної вартості. Крім того, ця пропозиція сумується з вигодою в розмірі 10%, яка діє у разі сплати першого внеску не менше ніж 70% вартості житла. Тобто сумарна вигода інвестора може становити 12%.

Також на всі житлові помешкання у ЖК «Новий Автограф» до квітня 2020 року діє розтермінування  в національній валюті України. Аби скористатися пропозицією забудовника, інвесторові потрібно сплатити перший внесок від 50%.

Дізнатисяпро детальні умови, а також отримати консультацію щодо доступних до покупки помешкань можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 391 04 27.

Стисло про житловий комплекс

«Новий Автограф» – сучасний житловий комплекс комфорт-класу, який являтиме собою дві новобудови заввишки 18, 22 і 26 поверхів. Житловий фонд передбачає 777 одно-, дво-, три- та чотирикімнатних квартир, серед яких є дворівневе помешкання, пентхауси та житло з терасою. Площа житлових приміщень варіює від 47,06 до 170,83 кв. м.

У комплексі передбачено підземний паркінг із контролем доступу. На його площі заплановано 163 паркомісць. На внутрішній території реалізують концепцію «двір без машин» та упорядкують двір елементами ландшафтного дизайну. Зелені насадження, комфортні зони для відпочинку, цілодобовий відеонагляд та охорона, комерційні об'єкти сфери послуг і торгівлі , заплановані на перших поверхах будівель, створюватимуть комфортні умови проживання для мешканців комплексу.

Поспілкуватися з інвесторами та дізнатися про інші переваги та особливості об'єкта можна на форумі ЖК «Новий Автограф».

Новина від компанії DIM group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее