Подать объявление

Старт продажу комерційних приміщень у ЖК Victory V

Старт продажу комерційних приміщень у ЖК Victory V
ЖК Victory V зводиться в Шевченківському районі столиці, по проспекту Перемоги, 5Б, у 14-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Університет».

Як стало відомо Domik.ua, в житловому комплексі Victory V розпочався продаж комерційних об’єктів, розташованих в стилобаті. bUd development пропонує інвесторам на вибір 18 приміщень, площами від 83 до 158 кв.м., з панорамними вікнами та високими стелями. Частина з них матиме власні тераси. Об’єкти можуть бути використані під офіси, магазини, кав’ярні, салони краси і т.д.

Стилобатна частина ЖК Victory V

Виникли питання з приводу наявності приміщень та їх вартості? Телефонуйте до відділу продажів, за телефоном : +38 (044) 399 99 15.

Стисло про житловий комплекс

ЖК Victory V – це розташована неподалік від центру Києва 34-поверхова новобудова бізнес-класу. Комплекс виконано у лаконічному та стриманому стилі, що підкреслює високий статус об’єкта. На стилобаті будівлі буде облаштований внутрішній двір із дитячим майданчиком і спортивними зонами, а всередині – торгово-офісні приміщення і паркінг. Частина квартир буде обладнана власними терасами, де можна буде відпочити, насолоджуючись кавою у приємній компанії.

Поруч з Victory V представлено розвинену інфраструктуру та транспортне сполучення. Завдяки розташуванню комплекса біля проспекту Перемоги, мешканці зможуть швидко дістатись різних районів Києва, зокрема доїхати до центру можна за 7-10 хвилин на автомобілі. У кроковій досяжності знаходяться школа №41, ресторани, супермаркет «Велика Кишеня», ТЦ «Україна», банк, пошта та аптека.

Більше про комплекс читайте на форумі ЖК Victory V.

Новина від компанії bUd development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее