Подать объявление

Старт продажу квартир у будинку №3 ЖК NAVIGATOR

Старт продажу квартир у будинку №3 ЖК NAVIGATOR
Житловий комплекс NAVIGATOR знаходиться в Оболонському районі столиці за адресою: Балтійський провулок, 23 (поруч з вул. Семена Скляренко) в 10-ти хвилинах їзди від станції метро «Оболонь».

Як стало відомо порталу Domik.uaКорпорація «ДБК-ЖИТЛОБУД» оголосила про старт продажу квартир в будинку №3 нового ЖК NAVIGATOR. За даними оголошення забудовника продаж квартир розпочався 05.12.2018 року. Ціни на квартири становлять від 16 000 до 18 000 грн/м2, передбачені знижки та зручні форми оплати.

Додаткову інформацію про умови придбання житла, існуючі акції та знижки можна дізнатись завітавши до відділу продажу за адресою: м. Київ, вул. Лугова,13, або зателефонувавши за номером тел.: +38 (044) 338 31 00.

Візуалізація ЖК  NAVIGATOR

Стисло про житловий комплекс

ЖК NAVIGATOR об’єднує чотири 25-поверхові будинки економкласу, які зводять за панельною технологією. Зовнішні стіни із залізобетону утеплюють мінеральною ватою. Фасад будинку пофарбують у приємні для сприйняття біло-коричневі кольори. Перші будинки будуть вводитися в експлуатацію вже в 2019 році. Третій будинок каркасно-монолітний і дозволяє перепланування житлової площі.

Житловий фонд новобудов представлений одно-, дво- та трикімнатними квартирами, які налічують більше 30-ти видів планувань. Житло реалізують з ремонтом та повністю готовим до переїзду власників. 

Територія комплексу буде охоронятись, а власна експлуатаційна компанія забезпечить якісний сервіс в обслуговуванні будинків. У дворі облаштують дитячі та спортивні майданчиками. Для власників автомобілів передбачений гостьовий паркінг.

Дитячий майданчик у дворі ЖК NAVIGATOR

Обговорити планування та комплектацію квартир, поспілкуватись з інвесторами та представниками забудовника можна на форумі ЖК NAVIGATOR.

Новина від корпорації «ДБК-ЖИТЛОБУД»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Миша• 
Почему для такого количества квартир, а соответственно и машин, не продумать нормальный паркинг. Опять все машины во дворе(
0+0
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее