Подать объявление

Святкові знижки в житловому комплексі «Кришталеві джерела»

Святкові знижки в житловому комплексі «Кришталеві джерела»
ЖК «Кришталеві джерела» зводиться на вулиці Метрологічній, в Голосіївському районі столиці, в 5-ти хвилинах їзди на автомобілі від станцій метро «Теремки» та «Іподром».

Компанія KSM-GROUP сповістила приємну новину для інвесторів житлового комплексу «Кришталеві джерела». До Дня Києва, на окремі квартири, площею від 30 до 80 кв. м, забудовник надає знижки. Як стало відомо порталу Domik.ua, вигода інвестора може складати до 10%. Мінімальна вартість квадратного метра по комплексу становить 18 880 грн. Пропозиція діє тільки до 31 травня 2019 року.

Записатися на перегляд доступних планувань, а також отримати консультацію щодо квартир та цін можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 355 55 53.

Візуалізація ЖК «Кришталеві джерела»

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Кришталеві джерела» являє собою масштабну забудову – окремий мікрорайон із власною інфраструктурою. Його складовою стануть близько 40 новобудов класу «комфорт» і «бізнес», серед яких клубні будинки та котеджі. Забудовник запланував зведення середньо- та малоповерхівок – від 5-ти до 9-ти поверхів, які гармонійно впишуться в навколишнє середовище. Житловий фонд складають одно-, дво-, три-, чотири- та п’ятикімнатні квартири, у тому числі дворівневі.

Благоустрій внутрішньої території житлового комплексу «Кришталеві джерела»

По всій території комплексу впорядкують двори та прибудинковий простір, створять ландшафтний дизайн. Тут з’являться сквери, багато дитячих майданчиків, місць для занять спортом та дозвілля.

У клубному кварталі «Феофания-Park», який матиме власну закриту територію, можна буде насолодитися прогулянкою «садом ароматів», розробленого спеціалістами Ботанічного саду, або відпочити біля парку з фонтаном.

Поблизу мікрорайону – пішохідні алеї, які ведуть до каскаду озер, парку «Феофанія» та джерел чистої цілющої води. Для жителів комплексу буде доступна інфраструктура масиву Теремки, серед якої музей архітектури і побуту України, Виставковий центр, Голосіївський парк, а також торговельно-розважальні центри «Магелан», Art Mall та «Атмосфера».

Дізнатися про інші особливості об’єкта і поспілкуватись з інвесторами можна на форумі ЖК «Кришталеві джерела».

Новина від компанії KSM-GROUP

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Александр• 
Стройку они, конечно, затеяли масштабную..могли бы и нормальные акции предлагать
0+0
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее