Подать объявление

Тарифи на комунпослуги в Україні завищені у 3-5 разів, каже нардеп Каплін

Тарифи на комунпослуги в Україні завищені у 3-5 разів, каже нардеп Каплін
Нові тарифи в Україні завищені у декілька разів, а в уряді таки є корупція – про це повідомив нардеп від «Блоку Петра Порошенка», представник профспілок у Верховній Раді та перший заступник Голови комітету ВРУ з питань соцполітики, зайнятості та пенсійного забезпечення Сергій Каплін під час візиту у Тернопіль, 27 травня.

Тож, за таких умов,  наголосив він під час засідання  Тернопільського прес-клубу, можна відверто говорити про те, що більшості українцям хотілося б іншої України, іншої країни – без Яценюка і як мінімум частини уряду. 

- До цього  мене підштовхнуло два висновки, висновки   двох робочих груп, - каже Сергій Каплін. -  Перша група, створена за ініціативи низки нардепів, розслідувала звинувачення з боку Гордія Яценюка і у ряду у корупції. Нажаль, не було створено тимчасової слідчої комісії, про що ми просили парламент. Група ще не закінчила роботу, але попередні висновки такі – в уряді є корупція, багатомільярдна і саме прем’єр очолює цю корупційну машину.

Друга робоча група, за словами нардепа,  вивчала правильність нарахування тарифів і мала відповісти на питання, чи нема там порушення законодавства, кримінальної складової. Група також завершила свою роботу і на днях оприлюднить висновки. 

- Ми провели фаховий, глибокий, детальний аналіз і можемо заявляти, і це рішення  було проголосовано одностайно представниками усіх фракцій, які були у робочій групі – тарифи в Україні завищені у кілька разів, - додає пан Каплін. - В окремих регіонах – в три рази, в інших – у п’ять. 

Читайте также: Нацкомиссия не хочет пересматривать тарифы на газ

На Тернопільщині зокрема, за інформацією  нардепа,  ситуація із тарифами не є кричущою, але проблеми також є.  

- За тих умов ми не маємо права просто констатувати ті речі, зобов’язані рішуче діяти і забезпечити можливість зниження таких тарифів насамперед для  незахищених верств людей, - додає він. -  Наша робоча група звертає увагу уряду і ми це питання будемо жорстко ставити на засіданні уряду, яке в відбудеться 5 числа наступного місяця,  про необхідність встановлення лічильників усім громадянам без винятку за рахунок місцевих рад, консолідовано з постачальниками послуг. Так є у всьому світі. 

Приміром, каже нардеп Каплін, робоча група порівняла норми споживання тепла у будинках у Сумах, де є лічильники і де їх нема. Різниця -   у п’ять разів. Це означає, що держава нав’язує певні норми і грабує такими чином  народ, констатував він. 

Автор: Світлана Гривас

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

2 комментария
Виталий• 
Вспоминается как Яценюк года 2-3 назад волал что цена газа для населения завышена, что власть издевается над населением, что мы видим когда он уже власть ? "Повышение тарифов жизнено необходимо, затянуть пояса" и тд Делайте выводы сам
-2+4
Чрк• 
По регионам повышали местные советы.
-2+1
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее