Подать объявление

Тетяна Маркова: Для кожного покупця підбираємо найзручніші умови

Тетяна Маркова: Для кожного покупця підбираємо найзручніші умови
«Київміськбуд» надає можливість своїм покупцям придбати квартири у зручний і прийнятний спосіб.

ПАТ «Київміськбуд» впроваджує індивідуальний підхід до кожного покупця. Таку думку висловила директор Департаменту продажу і маркетингу компанії Тетяна Маркова, повідомляє Domik.ua

«Якщо у вас не вистачає всієї суми, щоб оплатити обрану нерухомість одразу, ви можете скористатися програмами лояльності від «Київміськбуду». Наприклад, це може бути розстрочка до введення будинку в експлуатацію, або іпотечний кредит із нашим банком-партнером. Розстрочку покупець може отримати за умови внесення 50% від загальної вартості обраного житла. Ще 50% виплачує рівними частинами щомісяця. Внести всю суму за обрану нерухомість потрібно не пізніше, ніж за місяць до терміну введення будинку в експлуатацію. Ви можете «погасити» розстрочку раніше, але відтермінувати від зазначеної у договорі дати — не можете», — розповіла Тетяна Маркова.

Читайте також: Нові проекти ПАТ ХК «Київміськбуд» на Правому березі в Києві

Директор Департаменту продажу і маркетингу Тетяна Маркова

Зважають у компанії і на форс-мажорні ситуації, які можуть виникнути у покупця під час користування розстрочкою.

«Якщо у вас сталась ситуація, що виплатити кошти по розстрочці немає змоги, ви можете взяти кредит у банку. Тоді призупиняється нотаріальний договір, укладений на виплату залишку в розстрочку, і укладається новий — тристоронній — договір на погашення залишку через кредит. Якщо і такий спосіб вас не влаштовує, компанія припиняє дію нотаріального договору і повертає вам внесені кошти. Але на нашій практиці такого випадку ще не було. Як правило, покупці справно сплачують щомісяця. Програми лояльності — це не данина часу. Покупка власного житла — дуже коштовна витрата для кожної людини, і наше завдання знайти найбільш сприятливу можливість допомогти їй у цьому», — підкреслює Тетяна Маркова.

Читайте також: Ігор Кушнір: потрібно будувати гідні квартири для щасливих людей

Варто зазначити, що «Київміськбуд» має кілька партнерських кредитних програм. «Від мрій — до дій» з ПАТ «Кристалбанк», позика в якій починається з 5% річних, та з АБ «Укргазбанк», в якому можна оформити кредит від 7% річних.

Детальніше про проекти компанії та спеціальні умови придбання житла можна дізнатись за телефоном (044) 280-90-11, або прочитати на форумі ПАТ «ХК «Київміськбуд».

На правах реклами

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее