Подать объявление

У котеджному містечку «Вишневий хуторок» залишились останні ділянки

У котеджному містечку «Вишневий хуторок» залишились останні ділянки
Котеджне містечко «Вишневий хуторок» знаходиться в 20-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Бориспільська», в селі Петропавлівське Бориспільського району.

Порталу Domik.ua стало відомо, що станом на березень 2019 року, ділянки у містечку «Вишневий хуторок» майже повністю розпродані. Залишилась лише одна ділянка у 4-й черзі та три – у 5-й.

Як повідомляє компанія Evrodim, найбільш популярним проектом у березні став котедж «Релакс», площею 97 кв. м. Саме такий двоповерховий будиночок, із трьома спальнями та просторою кухнею-вітальнею, був обраний родинами для заміського життя.

Будинок за проектом «Релакс», 97 кв. м

Нагадаємо, що три черги комплексу «Вишневий хуторок» вже повністю заселено. У четвертій та п’ятій чергах запроектовано 101 котедж на ділянках від 5,5 до 8 соток. Наразі ведеться їх активна забудова. На території містечка є зони для прогулянок із дітьми, майданчики для ігор, спортивних занять та міні-поле для футболу.

До продажу забудовник пропонує проекти будинків площею від 63 до 219 кв. м. Нещодавно компанія Evrodim презентувала нову лінійку з оновленими плануваннями та сучасними дизайнерськими рішеннями. Інвестор можете обрати матеріали для будівництва, а також, за бажанням, змінити внутрішнє планування.

Містечко знаходиться на однаковій відстані від столиці та міста Бориспіль. Всього в 500 м від комплексу знаходиться лісосмуга, а за 3 км – затоки Дніпра.

Попередньо записатися на перегляд містечка та консультацію з менеджером відділу продажів можна за телефоном: +38 (097) 250 50 50.

Дізнатися більше про «Вишневий хуторок» та інші об’єкти забудовника можна на форумі заміських котеджних комплексів Evrodim.

Новина від будівельно-інвестиційної компанії Evrodim

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

2 комментария
Валерия• 
А из какого материала строят дома? На фото домик какой-то картонный
0+0
Ирина• 
На сколько я знаю, там на выбор или из сип-панелей, или из газоблока. Цена, соответственно, меняется
0+0
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее