Подать объявление

У новому ЖК «Центральний PREMIUM» оголошено старт продажів

У новому ЖК «Центральний PREMIUM» оголошено старт продажів
ЖК «Центральний PREMIUM» зводиться у місті Ірпінь Київської області, за адресою: вул. Соборна, 122. Дорога від станції столичного метро «Академмістечко» займає 18 хвилин їзди на автомобілі або 29 – на маршрутному таксі.

Як стало відомо порталу Domik.ua, у новому житловому комплексі бізнес-класу «Центральний PREMIUM» почалась реалізація квартир у першому будинку. Компанія-забудовник запевняє, що має  повний пакет документів на будівництво та, навіть, вже звела кілька поверхів новобудови.

За словами представника девелопера Олександра Пікулика, для комплексу обрано зручне та вдале місце розташування – у центрі міста, де добре розвинена інфраструктура. Окрім шкіл, крамниць, кав’ярень та ресторанів, поруч знаходяться два парки – імені Правика та «Дубки». Якщо перший більш підходить для сімейного відпочинку, то на території другого можна влаштовувати барбекю у вихідні та на свята. Задля безпеки мешканців, територія комплексу буде обладнана системою охорони.

Візуалізація ЖК «Центральний PREMIUM»

Також Олександр зауважив, що у ЖК «Центральний-Преміум» передбачено будівництво  підземного паркінгу розрахованого на 190 транспортних засобів. «Це вже другий комплекс, де наша компанія будує підземний паркінг. В Ірпені обмаль будівельних компаній, які готові до таких інвестицій.  По-перше, підземний паркінг знижує рентабельність будівництва. По-друге, це ускладнює роботу технічно. По-третє, паркінг окупиться лише через кілька років, тому потрібно бути готовим «заморозити» значні кошти. Але ми звикли дивитися вперед і розуміємо, що будувати підземні паркінги – це на даний час необхідність», – пояснив представник. Крім того, 120 машино-місць заплановано у наземній зоні паркування. У паркінгах передбачені зарядні станції  для електромобілів.

На поточний момент інвесторам пропонують великий вибір планувань житлової нерухомості з максимальним наповненням. Серед доступних квартир – одно-, дво- та трикімнатні помешкання площею від 36 до 71 кв. м. Вартість квадратного метра на початку продажів становить 17 200 грн.  Перший будинок планують вести в експлуатацію у IV кварталі 2021 року. 

Дізнатися деталі та переглянути планування квартир у наявності можна у відділі продажів за адресою будівництва. Узгодити час свого візиту можна за телефоном: +38 (050) 777 55 50.

Зазначимо, що у ЖК «Центральний PREMIUM» заплановане зведення двох будинків заввишки 13-14 поверхів. Дві будівлі об’єднає торгова галерея у єдиному архітектурному ансамблі. Інвестори отримають квартиру з чистовою лазерною стяжкою підлоги, гіпсовим тинькуванням стін, теплою підлогою в кухні, а також з повною розводкою індивідуального опалення, сталевими радіаторами та лічильниками газо-, водо- та електропостачання. У місцях загального користування заплановане дизайнерське оздоблення. На прибудинковій території – доглянута зелена територія і фонтан.

Для спілкування та відгуків інвесторів щодо проекту створено форум ЖК «Центральний PREMIUM».

Новина від ЖК «Центральний»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее