Подать объявление

У парковому кварталі «Місто квітів» акредитували 4-й пусковий комплекс

У парковому кварталі «Місто квітів» акредитували 4-й пусковий комплекс
ПК «Місто квітів» будують у столичному Подільському районі, в 10-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Сирець», за адресою: вул. Тираспільська, 60.

Порталу Domik.ua стало відомо, що у інвесторів нової, четвертої, черги паркового кварталу «Місто квітів» з’явилась можливість купити квартиру в кредит. Як повідомили у забудовників, кредитний комітет КБ «Глобус» акредитував об’єкти 4-го ПК. Зазначимо, що введення в експлуатацію цих новобудов заплановане на III квартал 2021 року.

Будівництво нової черги у парковому кварталі «Місто квітів»

На поточний момент, у будинках четвертої черги до реалізації представлені одно-, дво- та трикімнатні помешкання від 40 до 91 кв. м. Вартість стартує від 18 600 гривень за квадратний метр.

Дізнатися про умови придбання квартири в кредит, а також про доступні планування можна у менеджерів відділу продажу за телефоном: +38 (044) 224 45 02.

Стисло про парковий квартал

ПК  «Місто квітів» – житловий комплекс, проектом якого заплановано зведення багатосекційних 16-ти поверхових будинків. У секціях запроектовані квартири з плануваннями від однієї до п’яти кімнат, у тому числі на двох рівнях. На території об`єкта – комплексний благоустрій та власна інфраструктура. У подвір’ях заплановані різні простори для проведення вільного часу дорослих і дітей. Генеральним планом у комплексі передбачено зведення  дитячого садка і торговельного центру, а також місця для автомобілів. Останні, здебільшого, облаштують за межами прибудинкової території.

Неподалік від комплексу – парк «Дубки» і Сирецький дендропарк. Завдяки такому розташуванню, у мешканців є можливість прогулюватися зеленими зонами, насолоджуючись свіжим повітрям.

Ознайомитись із відгуками і залишити свій коментар можна на форумі ПК «Місто квітів».

Новина від компаній «ІБК ОБРІЙ» та МЖК «Оболонь»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx