Подать объявление

Угода на 1 000 000 від забудовника ЖК A136 Highlight House

Угода на 1 000 000 від забудовника ЖК A136 Highlight House
ЖК A136 Highlight House зведуть на вулиці Антоновича, 136-138 Голосіївського району столиці, в 6-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Палац Україна».

Забудовник житлового комплексу A136 Highlight House заінтригував нечуваною пропозицією: у разі купівлі квартири в комплексі вигода інвестора може скласти більше одного мільйона гривень від загальної вартості житла. В компанії DIM Group зауважили, що спеціальні умови діють на обмежену кількість квартир. 

Domik.ua дізнався, що, наразі, у комплексі до продажу представлене одно-, дво- та трикімнатне житло та пентхауси, у тому числі з терасами. Площі помешкань варіюють від 54 до 133 кв. м. Мінімальна вартість квадратного метра становить 41 650 грн.

Для отримання інформації щодо умов акції, звертайтесь до відділу продажів за адресою: вул. Січових Стрільців, 37-41 або за телефоном: +38 (044) 390 93 84.

Візуалізація ЖК A136 Highlight House

Стисло про житловий комплекс

ЖК A136 Highlight House з’явиться у діловій частині столиці й представлятиме нерухомість бізнес-класу. У будинку заввишки 33 поверхи, запроектовані 324 квартири та нежитлові приміщення для комерційних об’єктів – магазинів, ресторану, салону краси та фітнес-центру зі SPA тощо. До послуг мешканців – консьєрж-сервіс рівня п’ятизіркового готелю. Для автомобілів передбачений підземний дворівневий паркінг.

Поруч із комплексом добре розвинена інфраструктура, поблизу є необхідні для комфортного життя об’єкти, серед яких супермаркети, спеціалізовані школи, ринок, заклади культури, ресторани та кафе.

Поспілкуватися з інвесторами та обговорити характеристики комплексу, його переваги, особливості та локацію можна на форумі ЖК А136 Highlight House.

Новина від компанії DIM Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Валерия• 
Это как они загнули цены, что готовы сделать скидку в лям гривен
0+0
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее