Подать объявление

Украина перестала быть самым крупным государством Европы

Украина перестала быть самым крупным государством Европы
Украина перестала быть самым крупным (территориально) государством внутри Европы.

После аннексии Крыма самым крупным государством стала Франция. Теперь понятна сверхтолерантная позиция господина Франсуа Олланда.

Как уже сообщалось ранее, 17 марта так называемый Совет Крыма провозгласил создание независимой Республики Крым и тут же обратился к России с просьбой принять ее в состав РФ.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

40 комментариев
слава Богу• 
Все к лучшему. А вот представьте, что Майдана не было бы, и Крым остался под украинской администрацией. Ужас какой.
-22+4
(*_*)(*_*)• 
Аби Майдан закінчився саме так, як він закінчився - криваво - до того доклала руку Москва. Ще одного успішного українського мирного Майдана Росія допустити не могла апрірі. І хто ж скористався ситуацією в Україні, хто "відчикрижив" від України великий шмат території на свою користь? Росія? Ще древні римляни говорили, що у злочині, який стався, шукай того, кому цей злочин вигідний. Росія зробила висновки після першого українського Майдана, тож до другого вона була вже готова, а саме - щоб учинити провокацію. Під виглядом, що Україна нібито тимчасово перебуває в нелегітимному полі (владу взяла незаконна київська хунта) Росія взяла та й зробила свою чорну справу. Український народ гречно цілує за це Росію в ж...! "Любов" до Росії аж струменить у його жилах! Навіки! Україці та росіяни настільки "єдиний народ", що росіяни аж до неба плигають від щастя, що Крим російський, що Крим відтепер не приналежний "єдинородному" російсько-українському народу. Отже, українці та росіяни - це геть різні та зовсім не схожі одне на одного народи, бо інакше всім було би байдуже, що ж там з адміністративною приналежністю того чи іншого шмату землі, на якому живе "єдиний" народ. Сталінська брехня про "єдність" продемонстрована живою практикою співжиття цих двох народів.
-2+15
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее