Подать объявление

«Укрбуд» планує до кінця року здати 350 тис. кв. метрів житла

«Укрбуд» планує до кінця року здати 350 тис. кв. метрів житла
Державна будівельна корпорація «Укрбуд» будує у Києві все активніше.

Domik.ua нещодавно писав про т е, що «Укрбуд» разом з низкою українських банків пропонує акції та систему кредитування на жовтень.

Зараз стало відомо, що державна будівельна корпорація «Укрбуд» планує до кінця поточного року здати більше 350 тис. кв. метрів житла в різних районах столиці. Про це заявив керівник «Укрбуду» Максим Микитась, відкриваючи новий комплекс бізнес-класу в Печерському районі Києва. 

У 22-поверховому комплексі, який розташований в історичному центрі столиці на вул. Драгомирова, обладнані підземний дворівневий паркінг і гостьова автостоянка, спортивні та ігрові майданчики, заплановані продуктові магазини, аптеки, відділення банку, салон краси. 

- Введення в експлуатацію такого чудового житлового комплексу можна порівняти з народженням дитини, - звернувся до новоселів Максим Микитась. - Ми старалися створити для вас житло, де вам буде завжди комфортно, і куди ви будете завжди із задоволенням повертатися. Я щиро бажаю всім вам і вашим близьким, щоб ці стіни стали для вас по-справжньому рідними. Керівник «Укрбуду» зазначив, що здача такого проекту - важливий крок у розвитку корпорації і подякував інвесторам «Новопечерського Двору». 

- Наші інвестори - це ті люди, без яких цей житловий комплекс просто не з'явився б, - підкреслив Максим Микитась. - Їх довіра - найцінніший капітал. І я хочу подякувати їм усім за терпіння і розуміння. У процесі будівництва було чимало складнощів, пов'язаних, насамперед, з економічною ситуацією, ми чули і скептичні думки, і негативні прогнози. Але ми все подолали, а результат перед вами. 

Читайте також: «Укрбуд» почав будувати ще один житловий комплекс!

Для новоселів житлового комплексу «Новопечерський Двір» будівельники влаштували справжнє сімейне свято. Після урочистого перерізання червоної стрічки свято продовжилося розіграшем призів. Переможцям дісталися телевізор від корпорації і 25% знижки на купівлю паркувальних місць, а також сертифікати від її партнерів - компаній «Хоdesign», «Укрінтел», «Нкбуд», які займаються дизайном і ремонтом житла. 

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее