Подать объявление

«Укрбуд» запустив програму «Доступне житло»

«Укрбуд» запустив програму «Доступне житло»
Один з провідних забудовників столиці - Українська державна будівельна корпорація «Укрбуд» - дав старт власній житловій програмі, запропонувавши покупцям квартири за максимально доступною ціною.

Економічно обґрунтовані розрахунки дозволили «Укрбуду» оперативно переглянути стратегію продажів і показники рентабельності, а також посилити контроль витрат на об'єктах, що будуються, для того, щоб виділити в своїх житлових комплексах частину квартир за фіксованою і на сьогодні однією з найнижчих цін в столиці - 13 500 грн/м².

«Укрбуд » розпочав акцію із соціальною складовою, знизивши ціну на частину квартир в житловому комплексі Дарницького району. Якщо раніше середня ціна тут була 16 000 грн/м², то після зниження вона склала 13 500 грн/м². Тобто, якщо квартира площею 30 м² раніше коштувала 480 тис. грн., то тепер її ціна складає 405 тис. грн.

- Найчастіше складна економічна ситуація або не дозволяє людям зробити бажану покупку, або штовхає їх на пошуки сумнівних варіантів, - каже голова ради директорів будівельної компанії «Укрбуд» Юрій Пелих. - Вони починають вкладати гроші в проекти без документів або купувати міні-квартири площею 18-20 квадратних метрів без кухні та нормального санвузлу, в деяких з них можуть виникнути проблеми з реєстрацією. При цьому ціна такого житла цілком порівняна з вартістю повноцінної комфортної квартири. В «Укрбуду» всі квартири виконані з дотриманням державних будівельних норм, їх площа від 30 м² і більше.

За словами керівника департаменту продажів «Укрбуду» Оксани Голобородько, з огляду на інтерес клієнтів до акції, було прийняте рішення переформатувати її в програму «Доступне житло від «Укрбуду», яка діятиме до кінця нинішнього року.

- Вона охопить п'ять житлових комплексів, розташованих в Дарницькому, Святошинському та Голосіївському районах Києва. В рамках програми пропонуються не тільки однокімнатні, але також дво- і трикімнатні квартири, - розповідає Голобородько. - Це не роздача подарунків, а цілком здоровий підхід. Корпорація змогла максимально оптимізувати будівельні та маркетингові процеси, щоб запропонувати покупцям повноцінне житло за доступними цінами в своїх ЖК і без шкоди для якості.

Голобородько зазначила, що в програмі «Доступне житло» беруть участь не кілька квартир, які забудовники зазвичай виставляють на акції, йдеться про сотні варіантів, пропонованих кожен місяць.

- Ми не можемо знизити ціну на всі квартири від «Укрбуду», адже це бізнес, мета якого - прибуток, - говорить Юрій Пелих. - Але й бізнес, особливо в такі непрості часи, повинен бути максимально соціально відповідальним. Ми підтримуємо людей, а вони, в свою чергу, підтримують будівельну галузь, інвестуючи свої гроші.

На сьогоднішній день в портфелі Української державної будівельної корпорації «Укрбуд» понад 600 тис. м² загальної побудованої площі в Києві (чотири десятки введених в експлуатацію будинків), а також 27 споруджуваних ЖК у всіх районах міста. Корпорація - єдиний забудовник, який зумів завершити будівництво чотирьох масштабних недобудов, кинутих іншими компаніями (ЖК «Парк Хол Горький» , «Лісовий», «Артеміда», «Герцен-Парк »).

Дізнатися більше про зведення об'єктів будівельної компанії можна на форумі «Укрбуд» .

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

6 комментариев
Руслан • 
Знаете, банк "Хрещатик" тоже якобы был государственным....
0+3
bohdan• 
Української державної будівельної корпорації «Укрбуд» Источник: domik.ua Хотелось бы пруффов что она действительно государственная. Это как минимум. Остальное даже писать не буду, - лень, слишком много текста.
0+1
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее