Подать объявление

«Укргазбанк» підключився до держпрограми доступної іпотеки під 7% річних

«Укргазбанк» підключився до держпрограми доступної іпотеки під 7% річних
Укргазбанк і Фонд розвитку підприємництва сьогодні підписали угоду щодо старту програми «Доступна іпотека 7%».

Порталу Domik.ua стало відомо, що банк готовий надавати кредити у всіх відділеннях в будь-якому куточку України.

«Здешевлення вартості іпотечних кредитів – черговий важливий крок уряду в напрямку забезпечення українців власним житлом. Впевнені, завдяки програмі іпотека стане ще доступнішою для родин, що через брак коштів не можуть, проте прагнуть поліпшити свої житлові умови вже сьогодні. А крім того, програма, без перебільшень, стане вагомим внеском у розвиток економіки, а також посприяє додатковим стимулом для молодих українців лишатися гідно жити на батьківщині. Тож ми щиро розділяємо ініціативу уряду забезпечити українців доступним фінансуванням та підтримкою держави і залюбки долучаємось до цієї програми. Ми вже отримали сотні заявок і впевнені, що програма буде користуватися попитом. Адже люди розуміють, що кредит вигідніший за оренду житла. А головне, що квартира відразу стає власністю позичальника», – зазначив голова Укргазбанку Андрій Кравець.

За словами голови банку, в липні 2020 року «Укргазбанк» запустив власну іпотечну програму, і з тих пір почав активно видавати кредити українцям на житло. Всього за цей час банком видано 500 млн грн кредитів, 60% яких – іпотека до 10% річних.

У програмі доступної іпотеки під 7% можуть брати участь всі бажаючі – громадяни України, які відповідають вимогам про наявність/відсутність нерухомості і вимогам по доходах (місячний дохід сім'ї не повинен перевищувати десятикратного розміру середньої заробітної плати в регіоні, де розташована нерухомість).

Дана програма дозволить людям з відносно невисоким рівнем доходу отримувати житло в кредит з частковою компенсацією відсотків державою. За доступним кредитом вже можна звертатися в будь-яке відділення «Укргазбанку».

З оригіналом новини можна ознайомитися за посиланням.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее