Подать объявление

УСК «Княжа» відкрила унікальний стадіон

УСК «Княжа» відкрила унікальний стадіон
29 травня 2008 року за підтримки УСК «Княжа» у селищі Щасливе Бориспільського району відкрилась друга черга Центру вищої спортивної майстерності. Вкритий куполом сучасний стадіон із високоякісним штучним газоном зведений для занять спортом та відпочинку юних українців.
Центр вищої спортивної майстерності для дітей та юнацтва – особлива гордість УСК «Княжа», офіційного страхового партнера Федерації футболу України та Преміум-спонсора Національної збірної України з футболу. У жовтні минулого року було завершено будівництво стадіону «Княжа арена» місткістю 1000 глядацьких місць. В цьому році «Княжа» продовжує втілювати в життя спортивні проекти.
 
29 травня відбулось урочисте відкриття критого манежу із штучним покриттям. Почесним гостем події став Григорій Суркіс. Президент Федерації футболу України зазначив: «Критий манеж у селі Щасливе – це подарунок для всіх нас. Створюючи в маленьких містечках сучасну інфраструктуру, ми забезпечуємо дітлахів світлим майбутнім. Битви в Україні повинні відбуватись тільки на стадіонах. Завдяки співпраці Федерації футболу та УСК «Княжа» ми будуємо потужну футбольну структуру. «Княжа» інвестує в наше майбутнє – дітей. Малі українці матимуть змогу зростати не на вулиці. Спорт  відволікає дітей від злочинів, алкоголізму та наркоманії».
 
Григорій Суркіс, Юрій Кіндзерський, Голова Правління УСК «Княжа» і Президент ФК «Княжа», Микола Шмаюн, Голова сільської ради та Юрій Йовбак, директор Щасливського навчально-виховного комплексу, після урочистого перерізання стрічки забили перші символічні голи у ворота стадіону. Крім гостей на полі вишукавшись стояли футбольні дарування дитячо-юнацької збірної села. Поважні гості привітали хлопців з новосіллям і побажали їм високих злетів у спорті та житті.
Юрій Іванович Кіндзерський, Голова Правління УСК «Княжа», пояснив нову ініціативу компанії таким чином: «Подивіться у очі дітей – вихованців сільської школи, які вони щасливі, і ви зрозумієте, навіщо ми збудували цей стадіон. Зараз в Україні багато занедбаних стадіонів і майданчиків, дітям нема де оздоровлюватись і займатись спортом. Оскільки новий комплекс збудований саме для дітей, він відповідає вищими екологічним нормам та вимогам до безпеки».
 
Голова Правління УСК «Княжа» також повідомив, що у весь проект Центру вищої спортивної майстерності для дітей та юнацтва вкладено 25 млн. євро. Вкритий куполом стадіон розрахований на 500 місць і має освітлення 300 люксів. Подібний надувний купол існує тільки в Європі. Відмінні особливості споруди – високий ступінь безпеки, світло та радіопрозорість. Ця конструкція – наймасштабніша в Україні. Вона унікальна ще й тим, що влітку під час спекоти не нагрівається, а взимку утримує комфортну температуру.
 
Штучний газон стадіону – останнього покоління «62 X TENDER», призначений для використання за несприятливих погодних умов. Це складна високоякісна система, кожен компонент якої несе певні функції, впливаючи на якість і характеристики газону. Вболівальникам і гравцям буде зручно та затишно на такому сучасному стадіоні.
На прощання Юрій Іванович подарував шкільному музею м’яч, підписаний гравцями футбольного клубу «Княжа». Адже «Княжа» нещодавно вийшла в першу лігу. 
До речі, «Княжа» буде підтримувати Національну збірну країни при її підготовці до участі в чемпіонаті Європи 2012 року. Також до Євро-2012 компанія завершить будівництво дев'ятиповерхового готельного комплексу.
Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее