Подать объявление

В Киеве собираются ввести предоплату за коммунальные услуги

В Киеве собираются ввести предоплату за коммунальные услуги
От киевлян хотят потребовать предоплату за коммунальные услуги.

Киевляне не потянут оплату коммунальных наперед.

С таким заявлением выступил председатель комиссии Киевсовета по вопросам ЖКХ Александр Клюс.

"Авансовые платежи практикуются во всем мире. Но я боюсь, что киевляне не смогут оплатить коммунальные услуги за ноябрь плюс авансом за декабрь. Только за отопление плата увеличились втрое. Будут неплатежи", - сказал Клюс.

При этом он добавил, что решение пока окончательно не принято и ЖЭКам распоряжений о требовании предоплаты еще не поступало.

"Надеюсь, что решение будет пересмотрено", - подчеркнул Клюс.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

1
Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

14 комментариев
Духовния Скрєпи Гусскаго Міра• 
Складнощі з оплатою комунальних послуг це, насправді, форс-мажор який виник внаслідок системного обкрадання суспільства на протязі десятиліть. Все було досить чітко прораховано, статки людей жорстко контролювалися з метою підтримання у них звичних психологічних уявлень про те якими ці статки нібито й повинні бути. Тобто, люди десятки років експлуатувалися, їх добробут перебував, так би мовити, "на підсосі" у створеній олігархами системі. І все б воно нічого, так би воно могло продовжуватися ще як завгодно довго, якби не події вищого порядку, які сталися в країні. Тобто події вищого порядку сталися на тлі того, що люди, населення, не мали "жирку", не мали фінансової подушки, бо те, що таким мало би бути вже давно перебувало в кишенях та на рахунках олігархів. Але ж інфраструктура життєзабезпечення в країні не може залежати від психологічно-маніпулятивних дій так, як це можливо по відношенню до населення. Відбувся якісний відрив між рівнями необхідних витрат на підтримання інфраструктур та економічною спроможністю населення. Ось так шило вилізло з мішка! Шило правди про те, що населення системно та систематично обкрадалося! А що ж я мав на увазі, коли говорив про події вищого порядку? А це Майдан, це спроба зламу корупційно-клептократичного устрою, це агресивні дії Росії у вигляді анексії нашої території, це війна за Донбасі, яка підживлюється Росією. Ось так бездарно закінчився рай крисятників-олігархів на горбу нашого народу. Добре якщо хоч Україну збережем.
0+7
КИЕВ• 
ВСЕМ кто 23 года был в политике УКРАИНЫ - СОЗДАТЬ те же условия для жизни, что они создали для НАРОДА.........................Зарплаты и пенсии УМЕНЬШИТЬ до прожиточного минимума, поселить в дома без отопления и горячей воды, и пусть ездят в общественном транспорте...........а всем "заслуженным пенсионерам", из политиков - пенсию - 1000 гривен!
-1+4
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее