Подать объявление

В RYBALSKY пропонують порівняти рендери проекту з реальними фото

В RYBALSKY пропонують порівняти рендери проекту з реальними фото
Житловий район RYBALSKY зводять у Подільському районі столиці, в 8-ми хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Поштова площа», за адресою: Набережно-Рибальська дорога, 3 і 9.

Порталу Domik.ua стало відомо, що в RYBALSKY вирішили оцінити результати своєї роботи та порівняти рендери і фотографії зведених будівель, а також суспільних просторів комплексу. Як вважають забудовники, компанія SAGA Development і Perfect Group, результат перевершив очікування. Доказом цього стали порівняльні світлини (див. нижче). В RYBALSKY коментують: «Ще кілька років тому ми захоплювалися зображенням нашого проекту в електронному вигляді, а вже сьогодні можемо гуляти районом, милуватися його архітектурою та пишатися тим, наскільки крутий інтер’єр холів у будинках».

Очікування і реальність: фасади будівлі в RYBALSKY

Очікування і реальність: вхідні групи будинку в RYBALSKY

А ще, забудовники впевнені, що незабаром мешканці зроблять район ще гарнішим: балкони прикрасять квітниками, відкриті тераси облаштують домашніми рослинами і плетеними кріслами, з’явиться відчуття затишку від вечірнього світла у домівках та мерехтіння вогників вуличних ліхтарів…

Очікування і реальність: прибудинковий простір у RYBALSKY

До речі, варто зауважити, що через декілька днів квартири у районі RYBALSKY подорожчають, тож інвесторам треба якомога швидше визначитися з придбанням оселі. Відповіді на всі запитання щодо комплексу, вартості й доступних до реалізації планувань можна отримати у менеджерів відділу продажів за телефоном: +38 (044) 290 73 55.

Стисло про житловий район

Завдяки реновації промислової зони, на Рибальському півострові передбачено зведення житлового району RYBALSKY, який об’єднає 9 новобудов квартального типу та різноманітні просторові локації. У 8-ми будинках запроектовані одно-, дво-, три-, чотири- та п’ятикімнатні житлові помешкання від 40 до 165 кв. м. Планування осель найрізноманітніше – понад 90 можливих варіантів.

У кожному кварталі району запланований дворівневий паркінг, в`їзд до якого здійснюватиметься із зовнішньої сторони. На автостоянках передбачені місця зі станціями для зарядки електрокарів. Також тут буде впроваджено систему паркінг-шерінг, завдяки якій власник машино-місця зможе отримати прибуток під час своєї відсутності від орендної плати за стоянку у підземному паркінгу.

Дізнатися про інші характеристики та інфраструктуру в комплексі, а також поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК RYBALSKY.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее