Подать объявление

Відбулося грандіозне відкриття житлового комплексу «Бульвар Фонтанів»

Відбулося грандіозне відкриття житлового комплексу «Бульвар Фонтанів»
Житловий комплекс «Бульвар Фонтанів» зводиться у Печерському районі столиці на вулиці Іоанна Павла ІІ, 6/1, у 11-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Палац Україна».

Порталу Domik.ua стало відомо, що у столичному комплексі преміум-класу «Бульвар Фонтанів» днями відбулось Grand Opening Show. Як повідомив забудовник City One Development, подія була приурочена до офіційного відкриття останнього будинку 20-ї черги комплексу і завершення будівництва всього комплексу. Свято пройшло в форматі світського рауту, де гостей розважали світові та вітчизняні зірки шоу-бізнесу: Євген Хмара, Карл Фрієрсон, KHAYAT та неперевершений Луі Вега. Окрасою заходу став фінал Національного конкурсу краси і таланту «Королева України», який відбувся на головній площі комплексу біля каскадної алеї фонтанів. На сцені, партнери заходу розіграли коштовні подарунки серед усіх присутніх. Головним подарунком свята став сертифікат на 1 000 000 гривень від ЖК «Бульвар Фонтанів».

Зіркові гості на відкритті комплексу «Бульвар Фонтанів»

Під запальні мелодії зірок, в оточенні святкового балу краси та грації, гості свята змогли оцінити всі переваги преміального житлового комплексу. До уваги присутніх були представлені: 4 шоу-руми в комплексі від одних із кращих дизайнерських студій країни, панорамна лаунж-зона на 360 градусів на даху одного із будинків, яка була визнана номінантом відомого дизайнерського конкурсу Art Space, розкішна територія з єдиною у Києві алеєю світломузичних фонтанів довжиною 150 метрів й всі інші об’єкти інфраструктури комплексу.

Прикраса ЖК «Бульвар Фонтанів»

ЖК «Бульвар Фонтанів» представлений у принципово новому форматі на ринку України – City Resort, перевагами якого є поєднання приватності, лаунж-атмосфери заміського життя, яка відображена у комплексі із всіма перевагами центральної локації ЖК. Камерність комплексу та його авторський архітектурний стиль підкреслювали формат конкурсу «Королева України» – краса, елегантність та вишуканий стиль.

Урочисте відкриття житлового комплексу преміум-класу

Житловий комплекс «Бульвар Фонтанів» створювався компанією City One Development в партнерстві з компанією UDP, а перший будинок першої черги був зданий в експлуатацію в 2013 році. Тоді ж, на території комплексу з'явився перший фонтан, а вже через 2 роки творці запустили в експлуатацію цілу алею світломузичних фонтанів, яка стала родзинкою не тільки комплексу, але і прикрасою всієї столиці.

Сьогодні ЖК «Бульвар Фонтанів» це: 2 черги (4 будинки) житлових і комерційних приміщень загальною площею 98 994,67 кв. м. Всього у комплексі 818 апартаментів з продуманими планувальними рішеннями різноманітної площі, з видовими характеристиками і зручними сервісами. Комплекс заселений на 50%, тому тут з легкістю майбутнім мешканцям можна буде знайти друзів, однодумців та партнерів.

Поспілкуватися з інвесторами та дізнатися переваги об’єкта можна на форумі ЖК «Бульвар Фонтанів».

Новина від ЖК «Бульвар Фонтанів»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее