Подать объявление

Вигідне розтермінування у ЖК «Святобор»

Вигідне розтермінування у ЖК «Святобор»
ЖК «Святобор» зводять на вулиці Львывській, 15, столичного Святошинського району, в 10 хвилинах прогулянки від станції метро «Житомирська».

Порталу Domik.ua стало відомо, що в ЖК «Святобор» діють комфортні та вигідні умови придбання житла на виплату. Як розповіли у забудовника, на поточний момент, у разі купівлі квартири в другій черзі комплексу (будинок №2), інвестори можуть скористатися розтермінуванням на 12 місяців без відсотків і додаткових платежів. Перший внесок має бути не меншим за  20%. Забудовник зазначив, що чим менший період виплат, тим вигіднішою буде вартість квадратного метра.

Візуалізація ЖК «Святобор»

Наразі, в будинку №2 доступні одно-, дво- та трикімнатні планування від 41 до 98 кв. м. Вартість квадратного метра стартує від 24 500 грн. Новобудову другої черги планують ввести в експлуатацію в II кварталі 2020 року.

Дізнатися подробиці щодо планувань та розтермінування можна у менеджерів відділу продажів за телефоном: +38 (067) 828 11 87.

Відділ продажів ЖК «Святобор»

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Святобор» представлятимуть шість будинків заввишки 12, 18 та 26 поверхів, а також оригінальний внутрішній простір Park Resort – інноваційний ландшафтний парк із розкішним запашним островом. Цікавинка являтиме собою гармонійний симбіоз сучасних технологій та природи.

Таким планують створити простір у ЖК «Святобор»

Окрім житлової, у будинках запланована і комерційна нерухомість. Нежитлові площі згодом займуть різноманітні заклади соціально-побутових сфер життя сучасної людини. Завдяки особливому розташуванню будинків, всередині буде утворено затишні подвір’я де, крім паркової зони, облаштують дитячі ігрові локації, а також місця для занять спортом та відпочинку.

Для автомобілів передбачені машиномісця в паркінгу та на гостьовій стоянці. Останні облаштують із зовнішніх сторін житлового комплексу, по периметру будинків.

Залишити коментар щодо об’єкта, а також долучитися до спілкування інвесторів можна на форумі ЖК «Святобор».

Новина від ЖК «Святобор»

 

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее