Подать объявление

Вітаємо захисників України

Вітаємо захисників України
Портал Domik.ua щиро вітає українців із Днем захисника України, що відзначається 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці

Традиція відзначати день Пресвятої Богородиці ведеться зі стародавніх часів. Особливо шанували її українські козаки. Воїни України вважали Богородицю своєю заступницею і зверталися до неї з проханням захистити їх від усілякого зла.

В Україні Пресвяту Богородицю вважають покровителькою та заступницею не лише козацького війська, а й усього українського народу.

Продовжуючи славні традиції наших пращурів, у день святої Покрови Пресвятої Богородиці, ми вшановуємо воїнів — захисників України. Це свято загальне і для сивочолих ветеранів, і для тих, хто нині знаходиться на бойовому рубежі, і для майбутніх захисників держави.
Із давніх-давен в українців особливо шанобливе ставлення до оборонців рідної землі, які не шкодували життя та здоров’я заради свободи України та її народу.

У боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених, а події останніх років довели необхідність створення сильного та могутнього українського війська. Адже саме вправні та сміливі оборонці зможуть відстояти право батьківщини на незалежність, захистити рідну землю від нападу ворогів і встановити мир в країні.


Шановні захисники, у цей святковий день бажаємо вам мужності та незламної віри в щасливе майбутнє. Нехай підтримка рідних та близьких додає вам наснаги в боротьбі за незалежність та самобутність України.

Низький уклін нашим славним ветеранам за мужність та високий героїзм, які вони проявили задля щасливого майбутнього прийдешніх поколінь.

Бажаємо всім миру та благополуччя, міцного здоров’я, родинної злагоди, успіхів у повсякденному житті, мирного неба та усіляких гараздів.

Слава Україні! Героям слава!

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее