Подать объявление

Влада Сум отримала містобудівні повноваження

Влада Сум отримала містобудівні повноваження
Міська влада Сум отримала нові містобудівні повноваження в ході реалізації реформи децентралізації сфери державного архітектурно-будівельного контролю, і тепер контролюватиме будівництво на території своєї громади.

Акт приймання-передавання справ був підписаний головою державної архітектурно-будівельної інспекції, Олексієм Кудрявцевим і міським головою Сум Олександром Лисенком.

Як стало відомо Domik.ua , при виконавчому комітеті міської ради Сум було створено орган держархбудконтролю, який отримав повноваження реєстрації дозвільних документів, перевірок будівництв, виявлення порушень, зупинки будівельних робіт та накладення штрафних санкцій на порушників.

Тепер місцева влада контролює увесь містобудівний цикл: від виділення землі до введення об’єкта в експлуатацію. Це дозволить більш ефективно та результативно боротися з незаконним будівництвом та залучати інвестиції в будівельну галузь.

«Суми стали 44-ю громадою в Україні, яка отримала додаткові містобудівні повноваження, - наголосив голова держархбудінспекції Олексій Кудрявцев. – Ці функції дадуть місту ще більше можливостей для розвитку, а також для боротьби з незаконним будівництвом. З іншого боку адміністративні послуги будуть наближені до людей, а їх якість зросте».

Читайте також: Ціни на квартири в Сумах восени 2016 року

З усіх питань, що стосуються будівництва, мешканці Сум тепер можуть звернутися до новоутвореного органу держархбудконтролю за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8-А.

Більше про первинний ринок нерухомості Сум та Сумської області можна дізнатися на форумі новобудов Сум .

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее