Подать объявление

Всесвітній день знижок у ЖК «Комфорт Таун»

Всесвітній день знижок у ЖК «Комфорт Таун»
ЖК «Комфорт Таун» зводять на вулиці Регенераторній, 4, що в Дніпровському районі Києва, в 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станцій метро «Лівобережна» та «Дарниця».

29 листопада 2019 року – «Чорна п’ятниця» в ЖК «Комфорт Таун». Як стало відомо порталу Domik.ua, для інвесторів цей день може стати одним із найщасливіших моментів у житті, адже компанія «КАН Девелопмент» надає знижку до 22% на житло. 

Знижки від «КАН Девелопмент» у ЖК «Комфорт Таун»

Зазначимо, що до купівлі доступні як готові помешкання, так і ті, що будують. На поточний момент, у продажу – одно-, дво- та трикімнатні квартири площею від 43 до 86 кв. м. Вартість стартує від 21 650 гривень за квадратний метр.

Аби встигнути спіймати вдалий момент, девелопер рекомендує визначитися з плануванням якомога скоріше. Тож інвесторів чекають на консультації у відділі продажів за адресою, вказаною вище. Попередити про свій візит можна за телефоном: +38 (044) 364 64 64.

Стисло про житловий комплекс

«Комфорт Таун» – сучасне яскраве екомістечко. На ділянці 28 га передбачено 25 будинків заввишки від 6-ти до 16-ти поверхів, комплексний благоустрій території, а також створення власної інфраструктури. Житловий фонд складатимуть 7 000 квартир, від формату «студіо» до просторого дворівневого житла. Усього в будинках представлено більш ніж 60 варіантів планувань. Наразі триває зведення останніх новобудов сьомої черги, а також ще в проекті будинок №1 (6-та черга).

Мешканці вже живуть тут повноцінним життям, адже в комплексі працюють дитячий садок, початкова школа, торговельний центр із супермаркетом, фітнес-клуб тощо. Для автомобілів передбачений наземний багаторівневий паркінг. У подвір'ях облаштовані локації для занять спортом, відпочинку та дитячих ігор.

Дізнатися подробиці життя в містечку, а також розпитати інвесторів щодо характеристик та особливостей проекту можна на форумі ЖК «Комфорт Таун».

Новина від компанії «КАН Девелопмент»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее