Подать объявление

Встигнути до подорожчання: у PHILADELPHIA Concept House нові умови кредитування

Встигнути до подорожчання: у PHILADELPHIA Concept House нові умови кредитування
Житловий комплекс PHILADELPHIA Concept House зведуть на Кловському узвозі в Печерському районі столиці, в 9-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Кловська».

У у майбутніх інвесторів ЖК PHILADELPHIA Concept House з’явилась можливість скористатися новими умовами кредитування житла, що особливо актуально для тих, хто розмірковує над придбанням житлової нерухомості у комплексі, але не має достатньо коштів.  Окрім того, девелопери, компанії Perfect Group і SAGA Development, повідомили, що незабаром очікується підвищення цін.  Портал Domik.ua дізнався, що придбати кватиру відтепер можна, скориставшись однією з двох пропозицій «Європейського кредиту» від «ПРАВЕКС БАНКУ».

Візуалізація ЖК PHILADELPHIA Concept House

Перша – кредит без застави. Цей варіант буде вигідним для інвесторів, у яких вже зібрано певну суму коштів, але до повної сплати вартості житла її  замало. Покупцеві доступний кредит до 1 млн гривень, який треба погасити у термін до 5-ти років. Розмір відсоткової ставки за кредитом без застави стартує від 18,99% й залежить від позиченої суми та терміну виплат.

Другий варіант «Європейського кредиту» – під заставу депозиту. Це іпотека до 15 млн гривень зі  ставкою від 15%. Якщо інвестор має заощадження у валюті, він може покласти їх на депозит до «ПРАВЕКС БАНКУ» та, та, завдяки зростання курсу, примножити свої гроші. Така позика можлива строком на один рік: протягом 11-ти місяців інвестор погашає відсоток за кредитом, а в останній місяць знімає депозит та сплачує основну суму іпотеки.

Із більш детальною інформацією щодо кредитування житла у комплексі можна ознайомитись у відділі продажів за адресою: вул. Златоустівська, 24А. Свій візит варто узгодити за телефоном: +38 (044) 499 04 40.

Громадський простір у ЖК PHILADELPHIA Concept House

Нагадаємо, що PHILADELPHIA Concept House – житловий комплекс бізнес-класу. У 17-поверховому будинку – 65 квартир. Наразі, до купівлі  доступне житло від 47,84 до 210,31 кв. м, де заплановано від однієї до п’яти кімнат, у тому числі на двох рівнях. Ціна по комплексу стартує від 55 116 грн за квадратний метр. Заявлене введення в експлуатацію – I квартал 2021 року. Більше про планування можуть розповісти  менеджери відділу продажів за телефоном зазначеним вище. Доречі у комплексі запланований підземний дворівневий паркінг для 47-ми автомобілів та 23-х двоколісних транспортних засобів.

Більше про об’єкт – на форумі ЖК PHILADELPHIA Concept House.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Валентина• 
Второй вариант кредитования вообще бред! То ли я что-то не понимаю...положив деньги на депозит ты получишь процент, которым (если хватит) погасишь пользование кредитом, а потом деньги с депозита снимаешь и гасишь якобы последний платёж. Вопрос для знатоков: сколько нужно зарабатывать и какая должна быть сумма депозита, чтобы за год погасить ипотеку в 15 миллионов?
0+0
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее