Подать объявление

Хабарям у обленерго на підключеннях до електромереж настане кінець

Хабарям у обленерго на підключеннях до електромереж настане кінець
В Кабміні вирішили значно спростити порядок підключення об’єктів господарювання до електромережі.

Як стало відомо Domik.ua , прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду у вівторок доручив Віце-прем'єр-міністру України Володимиру Кістіону та голові НКРЕКП Дмитру Вовку розробити до 1 вересня відповідну постанову НКРЕКП.

«Дуже просив би, Володимир Євсевійович [Віце-прем'єр-міністр України], спільно з Дмитром Володимировичем [Голова НКРЕКП], до 1 вересня зробити стандартне підключення, не до 160 кіловат, а до 5 мегават. Логіка у чому - не 160 кіловат, як було. 160 кіловат — це стандартне підключення і там усе нормально, в принципі. Все що, вище 160, - це вже нестандартне підключення, і обленерго вже починають накручувати ціни. А зробити стандартне підключення до 5 мегават, щоби кожен розумів, що це така вартість, і все, і щоби у обленерго не було люфту для того, щоби якимось чином зловживати цим питанням», - зазначив чиновник.

Читайте також: Як сплачувати за електроенергію за пільговим тарифом в опалювальний сезон

Голова уряду підкреслив, що підключення об’єктів господарювання потужністю більше 160 кіловат до електромереж - "це муки": "Муки інвесторів, які бігають за цими керівниками обленерго, і ті їм починають розказувати, що, звідки треба тягнути, скільки це коштує кілометрів, а потім половину вирішують це за хабарі".

"Наше завдання — припинити знущання енергетичних компаній на місцях по відношенню до громадян і бізнесу, які хочуть розвиватися. Тому ця постанова має бути прийнята до 1 вересня і поставити крапку у цьому багаторічному питанні", - підкреслив Володимир Гройсман.

Дізнатися більше по формування тарифів на електроенергію та висловити свою точку зору щодо нової вартості світла можна на форумі порталу Domik.ua в розділі “ Тарифи на електроенергію ”.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее