Подать объявление

Хід будівництва ЖК Edeldorf у квітні 2020 року

Хід будівництва ЖК Edeldorf у квітні 2020 року
ЖК Edeldorf зводять на вулиці Старонаводницькій, 42, що у Печерському районі столиці. До станції метро «Дружби народів» – 5 хвилин їзди на авто.

Як стало відомо Domik.ua, на майданчику ЖК Edeldorf продовжуються будівельні роботи. Забудовник повідомив, що, наразі, тривають монолітні роботи та цегляна кладка у двох будинках. Останню проводять на рівні 4-5 поверхів. В якості матеріалу використовують повнотілу керамічну цеглу. 

Цегляна кладка в ЖК Edeldorf

В будинку №1 монолітні роботи виконані на рівні 14-го поверху. Будівельники перейшли на 15-й та розпочали армування несучих вертикальних конструкцій. 

Монолітні роботи в ЖК Edeldorf

У другому будинку змонтовано плиту перекриття 13-го поверху і триває «в’язка вертикалів» 14-го.

Хід будівництва ЖК Edeldorf

Стисло про житловий комплекс

ЖК Edeldorf – комплекс з двох 26-поверхових будинків, що відповідають критеріям класу «бізнес». Вибір житла тут доволі різноманітний – від комфортних однокімнатних до просторих дворівневих квартир.

Особливої уваги заслуговує інфраструктура комплексу. На першому поверсі розташується просторий лаунж, який буде зоновано для відпочинку та ділових зустрічей. На території та в місцях загального користування працюватиме швидкісний Wi-Fi. Окремо виділять технічний санвузол, де можна буде помити лапи домашніх улюбленців після прогулянки та брудні колеса.

У стилобатній частині комплексу розміщено трирівневий вмісткий паркінг на достатню кількість машиномісць, що вирішать проблему з паркуванням авто мешканців. На покрівлі стилобату облаштують двір з дитячими та спортивними майданчиками, зонами відпочинку. Цілодобовий консьєрж-сервіс стане особистим невід’ємним помічником для вирішення різного роду питань, що можуть виникнути у жителів комплексу.

Нагадаємо, що до кінця травня 2020 року, в ЖК Edeldorf діє фіксований курс – 25 грн/дол. США.

За консультаціями звертайтесь за телефоном: +38 (044) 290 18 98. Окрім того, у період карантину, особисті зустрічі з інвесторами відбуваються у центральному відділі продажів Edelburg Development, що на вул. Солом’янська, 11 (БЦ Eleven), а також у відділ продажів ЖК Edelweiss House на вул. Звіринецька, 72.

Про усі переваги об’єкту можна прочитати на форумі ЖК Edeldorf.

Новина від компанії EDELBURG DEVELOPMENT

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее