Подать объявление

Хід будівництва ЖК «Вежа на Ломоносова» в листопаді 2020 року

Хід будівництва ЖК «Вежа на Ломоносова» в листопаді 2020 року
ЖК «Вежа на Ломоносова» зводять у Голосіївському районі, на вул. Ломоносова, 33/43, що в 10-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Васильківська».

Порталу Domik.ua стали відомі подробиці перебігу будівництва житлового комплексу «Вежа на Ломоносова». Як повідомили в компанії BudCapital, станом на середину листопада 2020 року, продовжується зведення монолітного каркасу. Наразі, повністю закінчені вертикальні конструкції -2-го поверху, де буде паркінг. Облаштовується плита перекриття.

Відеозвіт з будівництва можна переглянути натиснувши на фото.

«Вежа на Ломоносова» – це 24-поверховий будинок комфорт-класу, що зводиться у Голосіївському районі, який вважається найзеленішим у Києві. Передбачено, що територія новобудови буде закритою від сторонніх та автомобілів та обладнаною сучасною системою відеоспостереження. 

На внутрішньому подвір'ї облаштують комфортні зони відпочинку, місця для вигулу домашніх улюбленців, численні спортивні та дитячі майданчики. Для автомобілів мешканців передбачений підземний паркінг на 91 машино-місце, куди можна спуститися на ліфті просто з будинку. Буде на території і гостьова стоянка.

У районі будівництва комплексу зручна транспортна розв'язка. До станції метро «Васильківська» декілька хвилин пішої ходи. Поруч із новобудовою будуть об'єкти соціальної та торговельної інфраструктури, рекреаційні зони, Голосіївський парк та «ВДНХ».

Як раніше повідомлялося, з 1 по 30 листопада 2020 року в комплексі діє акція. У разі  повної оплати вартості житла надається знижка до 10%.

Слідкуватися за будівництвом комплексу та поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК «Вежа на Ломоносова».

Новина від компанії BudCapital

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее