Подать объявление

Хол CHICAGO Central House прикрасять знімки американського фотографа

Хол CHICAGO Central House прикрасять знімки американського фотографа
CHICAGO Central House зводиться на вулиці Антоновича, 44 Голосіївського району столиці, в 5-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Олімпійська».

Компанія SAGA Development не перестає дивувати. Нещодавно портал Domik.ua розповідав про роботи Олени Візерської, які прикрашатимуть хол житлового комплексу CHICAGO Central House. Наразі, забудовник розповів, що його колекція поповнилася витворами американського фотографа Джордана Меттера і незабаром на стінах вестибюля також з’являться дві світлини із серії Dancers After Dark.

Хол у CHICAGO Central House

У компанії поділилися «історією» фотопроекту. Для фону знімків Джордан Меттер обрав найколоритніші пам’ятки архітектури: Рокфеллер-центр у Нью-Йорку, Тріумфальну арку у Парижі, Вестмінстерський палац у Лондоні та канали Амстердаму. За словами самого фотографа, знімати доводилося навіть за несприятливих погодних умов, а враховуючи стиль проекту, фотосесія викликала досить неоднозначну реакцію у перехожих.

Для участі у зйомках Меттер запросив танцюристів Американського театру танцю, заснованого Елвіном Ейлі, який зробив все можливе аби суспільство прийняло склад трупи зі чорношкірими виконавцями. Популярність Американського театру танцю не зменшується навіть після смерті засновника. І фотопроект Dancers After Dark переконливо це доводить.

Одна із світлин Джордана Меттера, яка прикрашатиме хол CHICAGO Central House

Світлини Джордана Меттера облетіли весь світ. Їх обговорювали найвідоміші ЗМІ: від The New York Times до Late Night. Про популярність знімків також свідчать чисельні міжнародні виставки та активність у соціальних мережах. Кількість шанувальників в інстаграмі самого Джордана Меттера сягає мільйона фоловерів.

Світлина Джордана Меттера з колекції CHICAGO Central House

Продовженням проекту Dancers After Dark став Tiny Dancers Among Us («Маленькі танцюристи серед нас»). На його створення  фотографа підштовхнула донька. Якось він попросив її стати перед камерою, аби зробити портретний знімок. Натомість дівчинка виконала арабеск, чим надихнула батька зробити проект із маленькими танцюристами. Результати цієї фотосесії можна знайти в мережі.

А ось обговорити роботи творця та ідею забудовника можна на форумі ЖК CHICAGO Central House.

Нагадаємо, що ЖК CHICAGO Central House – 24-поверхова сучасна новобудова з оптимальними плануваннями одно-, дво-, трикімнатних та двоповерхових квартир, площами від 44 до 280 кв. м. У комплексі запроектовано дворівневий паркінг. Заплановане також функціонування новітніх систем «розумний дім» та «розумна квартира». Сучасністю та ритмом життя будуть насичені не тільки холи будинку, але й навколишній простір – біля будівлі встановлюють діджитал-скульптуру у вигляді куба з цифровими екранами.

Новина від компанії SAGA Development

 

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее