Подать объявление

Як Мінрегіон реформує сферу ЖКГ

Як Мінрегіон реформує сферу ЖКГ
За словами заступника директора Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Віктора Токаренка, у Мінрегіоні уже відпрацювано головні напрямки розвитку житлово-комунального господарства України.

Чиновник вважає, що спершу необхідно знайти врегулювання прав, обов’язків і відповідальності співвласників багатоквартирних будинків і механізм управління такими будинками.

Для покращення у сфері ЖКГ варто урегулювати роботу монополістів, що постачають енергоресурси (воду, тепло).

За 2015 рік влада прийняла ЗУ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», «Про внесення змін до деяких Законів України у сфері комунальних послуг» і «Про внесення змін до деяких Законів України щодо забезпечення конкурентних умов виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії».

Читайте також: Договори на отримання послуг ЖКГ: як оминути комунальні пастки

Domik.ua з'ясував, що у парламенті уже зареєстрували проект закону «Про житлово-комунальні послуги», згідно з яким будуть врегульовані організаційні та господарські відносини між споживачами комунальних послуг та їхніми виробниками.

Влада анонсує прийняття законопроектів «Про внесення змін до Закону України «Про питну воду та питне водопостачання», щодо врегулювання відносин, пов'язаних з виробництвом, транспортуванням та постачанням питної води, відведенням, транспортуванням та очищенням стічних вод, «Про внесення змін до Закону України «Про теплопостачання» щодо передачі повноважень на встановлення тарифів та ліцензування господарської діяльності з виробництва теплової енергії з альтернативних джерел енергії», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері поводження з побутовими відходами».

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее