Подать объявление

Як потрібно надавати показники лічильника холодної води

Як потрібно надавати показники лічильника холодної води
В «Київводоканалі» нагадали споживачам про необхідність передавати показники лічильника холодної води компанії, яка надає послуги з водопостачання.

Раніше в компанії повідомляли, що більше 164 тисяч споживачів невчасно сплачують за холодну воду , з них 62 тис. не оплачують послугу понад три місяці.

В компанії розповіли, як потрібно надавати показники лічильників холодної води.

Як стало відомо Domik.uа, мешканці багатоквартирних будинків повинні надавати дані щодо обсягу спожитої води регулярно у період з 20-го числа поточного по 1 число наступного місяця через сайт Київводоканалу – кнопка «Лічильники» - «Надати показники лічильників».

У випадку відсутності доступу до Інтернету інформацію про показники лічильника також можна залишити через контакт-центр за номером +38 (044) 202-02-02 або у Центрі комунального сервісу (адреси точок прийому споживачів на //cks.kiev.ua/contacts ).

Читайте також: Як зробити перерахунок вартості холодної води, якщо в квитанції завищені показання лічильника

Потрібно подати дані як про холодну воду – для формування платежів за централізоване холодне водопостачання і водовідведення, так і гарячу – для формування платежів за відведення гарячої води.

Крім того, якщо у квартирі ніхто не проживає або не планує протягом тривалого часу користуватися водою (наприклад, мешканець збирається у відпустку чи відрядження) необхідно своєчасно поінформувати про це найближчий Центр комунального сервісу.

У разі ненадання показників, нарахування будуть здійснюватися за середньомісячними показаннями засобів обліку відповідно до даних попередніх трьох місяців (Постанова Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 р. №630).

Слід зазначити, що пунктом 2.5. публічного договору між ПАТ «АК «Київводоканал» та споживачами про надання послуг з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) та пунктом 14 типового договору, затвердженого постановою Кабміну № 630 від 21.07.2005, передбачено, що показання квартирних засобів облікузнімаються споживачем щомісяця та надаються виконавцю в останній день звітного місяця (телефоном, факсом, особисто та в інший спосіб).

Більше про нові тарифи на холодну воду в Києві читайте на форумі .

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее